Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVORENO ZA JAVNOST

Pripremno ročište za Smiljanu Srnec sazvano za 18. rujna

Smiljana Srnec u pratnji policije dolazi na sjedicu Optužnog vijeća
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/6
09.09.2019.
u 10:14

Bit će to jedan od najintrigantnijih sudskih postupaka u povijesti hrvatskog pravosuđa zbog proteka vremena koje je otežalo prikupljanje materijalnih dokaza

Pripremno ročište u postupku protiv Smiljane Srnec (45), optužene da je 2000. godine ubila sestru Jasminu Dominić, održat će se 18. rujna, doznajemo na Županijskom sudu u Varaždinu. Pripremno ročište zatvoreno je za javnost i mogu mu nazočiti samo pozvane osobe.

Podsjetimo, Smiljanu Srnec Županijsko državno odvjetništvo tereti da je s pet udaraca tupim, tvrdim predmetom ubila tri godine mlađu sestru, čije je tijelo u veljači ove godine pronađeno u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu u Međimurskoj županiji.

Brani se šutnjom, a prilikom posljednjeg dovođenja iz istražnog zatvora na Županijski sud novinarima je u prolazu rekla da nije ubila sestru.

Bit će to jedan od najintrigantnijih sudskih postupaka u povijesti hrvatskog pravosuđa zbog proteka vremena koje je otežalo prikupljanje materijalnih dokaza, a članovi Smiljanine obitelji odbili su svjedočiti tijekom istrage.

Komentara 1

BO
boskovic
19:49 09.09.2019.

Tko ju je stavio u zamrzivac tko nije dozvoljavao da se zamrzivac iskljuci Tko nije dozvolio muzu da zaljepi plocice po cjelom hodniku a ne samo do zamrzavaca tko je lagao susjede i majku da je ziva sestra javlja se njoj cesto ako ova zla osoba nedobije 40 godina Lipoglave onda nema suda u HR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije