Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kišna nedjelja

Pripremite se, snijeg danas i u nizinama. Osjetno će zahladiti

Gust snijeg je počeo padati na zagrebačkom području
Luka Stanzl/PIXSELL
28.11.2021.
u 08:34

U ponedjeljak na kopnu u početku još mjestimice slabe oborine, a od sredine dana djelomično razvedravanje. U utorak i srijedu djelomice sunčano uz hladna jutra

Danas će biti umjereno do pretežno oblačno, ujutro u unutrašnjosti ponegdje s maglom. Povremeno kiša, na Jadranu i uz njega češća, lokalno i obilna te praćena grmljavinom. U gorju, uz pad temperature, kiša će prelaziti u snijeg kojeg će krajem dana i u noći na ponedjeljak biti i u nizinama središnje Hrvatske. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 6 do 12, a na Jadranu te unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 13 do 17 °C.

"U nedjelju promjenjivo, u većini kopnenog područja i pretežno oblačno, povremeno s kišom, na Jadranu i u obliku lokalno izraženijih pljuskova. Navečer i u noći uz pad temperature zraka na zapadu unutrašnjosti susnježica i snijeg. U ponedjeljak postupan prestanak oborina, na Jadranu uz umjerenu i jaku buru. U utorak i srijedu barem djelomice sunčano, ali na kopnu uz hladna jutra. U četvrtak jačanje južine i novo naoblačenje s kišom.", prognozirao je za HRT mr. sc. Dragoslav Dragojlović iz DHMZ-a.

Početkom novog tjedna stabilnije

"U ponedjeljak na kopnu u početku još mjestimice slabe oborine, a od sredine dana djelomično razvedravanje. U utorak i srijedu djelomice sunčano uz hladna jutra. U srijedu će zapuhati umjeren jugozapadnjak. U ponedjeljak na Jadranu oborine uglavnom u Dalmaciji. U utorak i srijedu barem djelomice sunčano. U srijedu na sjevernom dijelu mjestimice može pasti malo kiše. U ponedjeljak će na sjevernom dijelu zapuhati bura, koja će jačati i do kraja dana proširiti se na veći dio obale, a u utorak oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak. U srijedu će zapuhati jugo.", prognozirao je za HRT mr. sc. Dragoslav Dragojlović iz DHMZ-a.

Video: Bez struganja otopite led sa stakla u nekoliko sekundi

Ključne riječi

Komentara 5

KO
kokomir
10:09 28.11.2021.

zar nije "zahladnjeti" ? Tako nas poducavaju s HTV-a.

TO
tomotomo
09:41 28.11.2021.

Stvarno bit će snijega i hladno to u zimi, pa nije valjad?

PR
pravednik2
10:39 28.11.2021.

Radujem se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije