Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI NA PLESO
Povratak na članak

Pripadnici HRVCON-a i crnogorski vojnici vratili se iz Afganistana

Zadaće su izvršene profesionalno i na vrijeme, dobili smo sve pohvale za svoj rad, rekao je brigadni general Ivan Jurić

Komentari 4

CA
cro army
14:08 18.03.2014.

Sve je to lijepo i hvala bogu zivi su se svi vratili samo zamjeram sto im to treba idu sa crnogorcima cija je to igra zna se decki su to trebali odlucno odbit na sto imaju pravo ak se mora se mora onda nebi ni iso pa nek crnogorci idu sami!Sramite se zrtava srbocrnogorske agresije!!!

VL
VA
valter12
14:33 18.03.2014.

ne pitate se vi tu ništa sa kime će te ići , nego NATO odlučuje o vama i Njemačka.što misliš zašto su vas primili u NATO i EU nego da slugujete jer to ste jedino i radili od kako je vas

VL
CA
cro army
14:44 18.03.2014.

Sve je na dobrovoljnoj bazi kako sam ja upoznat!!! Ja im ne vjerujem meni nikad nebih bio iza vuk mijenja dlaku a cud ne nigdje ponosa za novce se sve radi!!!

VL
CA
cro army
14:47 18.03.2014.

Politicari znamo kakvi su i koju politiku vode ali sto je sa svim tim casnik generalima HV i vojnim duznosnicima izgleda da su i oni suglasni sto me iznenadjuje !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.