Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pripadnici HRVCON-a i crnogorski vojnici vratili se iz Afganistana

Zadaće su izvršene profesionalno i na vrijeme, dobili smo sve pohvale za svoj rad, rekao je brigadni general Ivan Jurić
18. ožujka 2014. u 13:32 4 komentara 540 prikaza
HRVCON
Foto: ilustracija

Pripadnici 22. hrvatskog kontingenta (HRVCON) koji su od rujna 2013. bili u NATO misiji ISAF u Afganistanu vratili su se u Hrvatsku, izvijestio je MORH. Ukupno 123 pripadnika HRVCON-a, kao i 22 pripadnika Vojske Crne Gore, jutros je stiglo u vojarnu "Pukovnik Marko Živković" na zagrebačkom Plesu.

Zapovjednik ZOS-a OS RH brigadni general Ivan Jurić, koji je dočekao vojnike, zahvalio im se na odluci da sudjeluju u ISAF-u te na iznimnom trudu i profesionalnosti.

- Zadaće su izvršene profesionalno i na vrijeme, dobili smo sve pohvale za svoj rad - rekao je Jurić.

Brigadir Jozo Matković istaknuo je da je izuzetno ponosan što je kao zapovjednik 22. hrvatskog kontingenta u misiji ISAF proveo profesionalnih šest i pol mjeseci.

- Mnoge zadaće koje su stavljene pred nas izvršili smo profesionalno i vojnički. Na kraju ove naše rotacije, iskreno vam se zahvaljujem na angažmanu, zalaganju i odgovornosti - rekao je Matković.

>> Pripadnik HRVCON-a pobjednik KFOR-ova natjecanja u skijanju

teške optužbe
Ogorčeni zaposlenici: Bolnicu vode portiri i pralje s diplomom iz Banje Luke
r
OHR SAVJETNIK
Rozaceja: Crvenilo lica – možemo li ga sakriti?
  • cro army:

    Sve je to lijepo i hvala bogu zivi su se svi vratili samo zamjeram sto im to treba idu sa crnogorcima cija je to igra zna se decki su to trebali odlucno odbit na sto imaju pravo ak se mora ... prikaži još! se mora onda nebi ni iso pa nek crnogorci idu sami!Sramite se zrtava srbocrnogorske agresije!!!

  • valter12:

    ne pitate se vi tu ništa sa kime će te ići , nego NATO odlučuje o vama i Njemačka.što misliš zašto su vas primili u NATO i EU nego da slugujete jer to ste jedino i radili od kako je vas

  • cro army:

    Sve je na dobrovoljnoj bazi kako sam ja upoznat!!! Ja im ne vjerujem meni nikad nebih bio iza vuk mijenja dlaku a cud ne nigdje ponosa za novce se sve radi!!!