Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druženje
Povratak na članak

Primanje Hrvatske u EU ohrabrenje je i za druge na zapadu Balkana

Jandroković: Hrvatska planira uvesti euro, ali još je prerano govoriti o tome kad će se to dogoditi.

Komentari 20

LO
lojtra
22:28 01.07.2011.

Ponosan sam što je naš ministar vanjskih poslova bio aktivan na marginama degustacije vina :)

VL
BL
blackmore
20:18 01.07.2011.

Sada cu napisati ono sto nikad od vas hrvata nisam mogao razumjeti.imao sam(to sam mislio najvece prijatelje medju vama)dosla je balvan revolucija i ja sam taj moment ostao bez prijatelja.kako ja to kao Hrvatski srbin mogu opravdeati(nikada). sto se ticee srba izvan granic hrvatske to su njihovi problemi koji mene ne zanimaju vi ste zas***li hrvatsku koja je mogla biti oaza europe,za to vam nisu krivi srbi

VL
HA
Haurvatat
20:41 01.07.2011.

Schwarzenberg, ovaj lijevi, je ceski ministrant, a ovaj u sredini je spindelegger, austrijski ministrant i vicekancelar, a ovog lika sasvim desno neznam. a meni mi se cini da je vas novinar bio na vinopiji kako mijesa ministrante.

VL
VT
vozac-traktora
20:58 01.07.2011.

A što je to zapadni Balkan?

VL
US
U sridu
21:06 01.07.2011.

Sto se EU tice dabogda nikad u nju ne usli,taman smo se rijesili juge sad opet u austrougarsku pa cemo za koje destljece opet na balkan,povijest se ponavlja.Narod je glup,u tu umjetnu tvorevinu treba pumpati lovu,pa sta vi mislite odd koga bogati zive,od bogatih?

VL
KA
kajinx
21:16 01.07.2011.

Nakon što nas prime u EU, ubrzo iza toga će primiti i Srbiju, šta mislite šta onda slijedi: Slobodno naseljavanje građana članica EU u Hrvatsku. Eto okupacije bez ispaljenog metka.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
21:48 01.07.2011.

Lijepo je neki dan jedan birokrata iz Austrije rekao...da se nakon ulaska Hrvatske,vrata EU-a zatvaraju na dulje vrijeme.Neće tamo biti Srbije još 15 godina...ako i tada.

VL
KA
kajinx
21:58 01.07.2011.

HipnosPajdaš, nakon svega, zar im još vjeruješ?

VL
DS
dstranjg
22:42 01.07.2011.

ne trebaju se trudit, jer ce se uskoro raspast, mozda i prije nego mi udjemo (nadam se)

VL
OB
-obrisani-
22:54 01.07.2011.

Dakle draga gospodo susjedi! kako je krenulo vi cete morati ispuniti uvjete koji su toliko zahtjevni da cete na kraju odustati pa ce vas primiti bez uvjeta.Jer koga ne mozes pobjediti, njemu se pridruzi! Zato samo naprijed u ispunjavanje poglavlja.

VL
ZV
zvan12
23:07 01.07.2011.

01.07.2011. u 20:58h vozac-traktora je napisao/la: A što je to zapadni Balkan? ================================================== To ti je ovako: Grcka je na Balkanu i JUGU Europe (dakle izmedju jugoistoka i jugozapada). Dakle se radi o srednjem Balkanu. Hrvatska je na JUGOISTOKU Europe, dakle ISTOCNO od Grcke koja je na srednjem Balkanu iliti u sredini. Dakle zapadni je Balkan - gledano iz Hrvatske (koja je nota bene, JUGOISTOK) - s onu stranu Grcke tj. u Maloj Aziji. Nadam se da ti je sada jasno!!! Inace neces moci pratiti izlaganja najdemokratskijih nam EU-komisara i inih ...

VL
SA
saad
03:37 02.07.2011.

Hrvatska je besplatno podjelila prijevode pravnih stecevina EU,nije Hrvatska nego hrvatska Vlada,nisu ih oni ili njihovi ocevi platili nego hrvatski porezni obveznici,lako je tudje poklanjati,bravo Jadranka i co.

VL
US
U sridu
08:50 02.07.2011.

Jadna smo mi drzava kad nas Jandrokovic predstavlja,njega bi kumica sa placa preveslala ane zohari iz EYU-a.

VL
SO
Somelier
10:28 02.07.2011.

\"Hrvatska planira uvesti euro, ali još je prerano govoriti o tome kad će se to dogoditi.\" Uvela bi Hrvatska Euro kada rast BDP-a nebi gradili na kursnim razlikama. Za sve praznike i dopuste kada se očekuju stranci ili naši diasporcii tečaj Kune spram Eura jača. To nam je naj jaća \"privredna\" grana. Govoriti i dalje o Zapadnome Balkanu je čisti idiotizam. Primanjem Hrvatske u EU umro je ZB. Našim političarima toliko nabiju neke stvari u glavu da se toga nikako ne mogu osloboditi.

VL
SO
Somelier
10:35 02.07.2011.

zvan12 Lupetaš. Čovijek je dobro pitao. Zapadni Balkan je trebao biti nova asocijacija kao što je bila pokojna Jugoslavija, minus Slovenija plus Albanija. Iako su Mesić i još neki političari radili na stvaranju ZB, zahvaljujuči Americi Hrvatska je 28 članicaica EU. (ustvari biti će) Mesić je čak organizirao u Zagrebu samit o ZB. Bogu hvala odmakli smo se od Balkana i Srbije gdje Hrvatska ne pripada.

VL
ST
Stockholm
17:52 02.07.2011.

Prema izjavi vise vaznih politicara u EU, Hrvatska je vjerovatno zadnja nova clanica za najmanje 10, najvjerovatnije 25 godina.

VL
BR
BratCroat
12:04 03.07.2011.

@stockholm Zaboravio si na Island koji će ubrzo u EU. Što se Rvacke tiće u Eurozoni baš im to treba još jedna propala država za spašavanje...

VL
AA
aabbcc
21:20 03.07.2011.

Primanje Hrvatske u EU ohrabrenje je i za druge na zapadu Balkana... ________________________________________________________ Vece ohrabrenje i hrabrost je uci u onaj NATO nego u EU , pogotov za one Srbe na Balkanu _________________

VL
PI
pistaljka
23:54 03.07.2011.

Luđih luđaka nećete naći nigdje na svijetu. Brod tone i oni što su na njemu podlo pozivaju druge da se u nj ukrcaju, kako bi što više potopljenika bilo. Hrvatskoj ne treba EU, koja se raspada i grca u dugovimaa svojih robovlasnika, ali ti isti robovlasnici žele očerupati do kosti Hrvatsku preko bolesne EUsranije i to na vrlo podli način: Plan Prvi jest očerupati Hrvatsku prije \"ulaska\" i prije svojeg vlastitog raspada - zato ovaj dugi period čekanja. Plan Dva jest primiti Hrvatsku, ako čerupanje u Prvom planu ne uspije, te onda, ako EU bude još u životu, daljnjim prevarama i prisilama omogućiti svojim svjetskim kleptomanskim korporacijama konačnu pljačku Hrvatske. Nekad sam cijenio Jandrokovića, ali ga danas prezirem, jer niti je čovjeka, niti Hrvat, niti sposobni političar, nego najprostija prostitutka. Zašto bi Hrvatska uvodila euro, koji je zreo za sahranu i ništa ga više ne može spasiti. Svjetske kleptomanske hijene vladaju narodima kroz pete kolone političara poput Jandrokovića, Mesića, Josipovića i ostale naše parlamentarne pizdarije. Svijet koji ovakvi političari vode svakih nekoliko desetaka godina završava u novom samouništenju.

VL
VU
vucko
08:45 04.07.2011.

Mnogo negativnih kritika za ulazak Hrvatske u EU ,ponajvise onih koji nisu niti jedan dan zivili u toj zajednici. Hrvatskoj se otvaraju mogucnosti sirenja EU trzista ,samo se treba primiti posla i proizvoditi robu i produkte koje EU trazi. Kad krene proizvodnja dodje i zarada s time raste i zivotni standard gradjana,jer globalni zakoni EU su za sve drzave clanice jednaki. Lokalni drzavni zakoni za svaku drzavu clanicu EU,se mogu samostalno donositi i primjenjivati.Kako Hrvatska nema svog financijskog kapitala,taj kapital doci ce od zainteresiranih investitora iz EU,sto ce podignuti proizvodnju i gospodarstvo,sa time i postici vecu zaposlenost t.j. zivotni standard gradjana.Ne orjentirajte se na Grcku, Spanjolsku,Portugal ,ugledajte se u Poljsku ,koja je svojom ekonomskom politikom kroz nekoliko godina boravka u EU iz socijalistickog sistema usla u EU i povecala svoj BDP u 10 %, najveci prirast u Europi ,unatoc svjetskoj financijskoj i ekonomskoj krizi.Mnogi Poljaci koji su trazili zaposlenja van svoje drzave, danas se vracaju na svoja ognjista,ali sa svojim novo steklim znanjem i iskustvom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.