Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osječki HDZ:
Povratak na članak

'Prijeti li građanima poskupljenje vode, zbog dugova Vodovoda Osijek?'

Nad jednom od tvrtki kćeri Vodovod – Graditeljstvo u prosincu je otvoren stečaj, zbog prezaduženosti, a stečaj prijeti i drugoj tvrtki kćeri Vodovod – Montaža

Komentari 4

DU
Deleted user
16:22 18.10.2018.

Velike misli hdzejaca u os kao i svugdje...na koga ce prevaliti gubitak nego na gradjane i to sa visom cijeniom vode....ali hdzejci ce reci da ce doci do smanjenja cijene vode i tako ce rijesiti nagomilani dug.....pozovite hdzejku zalac otkadd je ona preuzela tzv.ministastvo teretni vlakovi dovoze eure iz glavnog grada brusellesa ...nece biti problema...nekad su studenti u os istobvarali ugljen na zeljeznici sada ce iz vagona nositi u kartonskim kutijama eure sa likom plenkicke i zalceve.. ..

VL
Avatar rubinet
rubinet
16:40 18.10.2018.

U Osijeku u stambenoj zgradi stanari ne plaćaju stvarnu potrošnju,jer stanovi nemaju vodomjere,nego odoka.Po broju članova kućanstva: A to nije pravedno.A o toplinarstvu bolje da ne pišem.Još gore.

VL
DU
Deleted user
16:19 18.10.2018.

Kubik vode košta kao jedno pivo, a nitko ne popije 1000 l vode dnevno.

VL
WW
wwwcroxx
18:34 18.10.2018.

Kiša pada besplatno. Voda izvire i teče besplatno. Kriminalci stave brojilo za vodu i naplaćuju to skupo te su i pored toga u minusu. Nevjerovatno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.