Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

Prijave za devetu generaciju Styria:SCOOL Akademije su otvorene

15.09.2020.
u 17:51

Prva medijska akademija za studente ponovno otvara svoja vrata i to pozivom na prijave za devetu generaciju polaznika.

U medijima ne rade samo novinari, već cijela mašinerija kreativaca, entuzijasta i stručnjaka u područjima kao što su marketing, prodaja i native oglašavanje, digitalni razvoj, business development, korisnička podrška... Kroz Styria:SCOOL Akademiju polaznici uče od najboljih predavača u medijskom svijetu, ali i od ostalih polaznika koji sa sobom donose znanja i iskustva iz različitih područja!

Interaktivna predavanja i kreativne radionice, rad na projektnom zadatku i praksa unutar Styrijinih tvrtki studentima omogućuje da iz prve ruke dožive poslovni svijet u praksi, ali im pruža priliku da se istaknu u područjima koja ih posebno zanimaju! 

Akademija počinje 16.10. i traje sve do sredine prosinca. Predavanja i radionice održavaju vikendima, dok se job shadowing – dio programa koji se odnosi na praktičan rad s mentorima, odvija radnim danima prema dogovoru.

Sudjelovanje je besplatno za sve polaznike koji se istaknu svojom motivacijom, kreativnošću i sposobnostima kroz selekcijski postupak. 

Prijave za novu generaciju otvorene su do 27.9.. Sve detalji o procesu prijave nalaze se na linku. 

Sve o SCOOL Akademiji, iskustvima bivših polaznika i prošlogodišnjih dobitnica stipendija, predavačima i ostale informacije moguće je pronaći na novoj službenoj stranici Styria:SCOOL Akademije. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije