Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
išli macoli na piće

Preživio pad helikoptera: Ja u zrak više ne idem!

kurilj
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/8
21.09.2012.
u 15:58

Vjeruje se da je došlo do kvara na helikopteru koji je oštećen. Nitko od putnika nije ozlijeđen

Tonči Kurilj, zvani Jabuka, prijatelj Željka Oreškovića Macole sa svoja dva prijatelja i pilotom bio je u helikopteru oko 15 metara iznad zemlje nakon uzlijetanja s helidroma u Splitu kad se helikopter srušio. Namjeravali su malo razgledati panoramu ličkog krajolika i popiti piće kod prijatelja Macole, no sada mogu slaviti novi rođendan, kazao nam je Kurilj.

Srušili su se uz autocestu, 500 metara od helidroma.

Vjeruje se da je došlo do kvara na helikopteru koji je oštećen. Nitko od putnika nije ozlijeđen.

Letjeli smo 20-ak metara iznad zemlje kad je nešto u motoru počelo brujati. Udarili smo u kamenje, a na elisi helikoptera okrenuli smo se dva puta i zaustavili se. Ispao sam iz helikoptera i da nije bilo prijateljeve harmonike, zgnječilo bi me, kazao nam je Jabuka potuživši se na laganu bol u leđima.

Najbitnije je da smo živi i zdravi. Ali, ja u zrak više ne idem, kazao nam je Jabuka nakon što je nakon nesreće stigao u Korenicu kod Macole.

Ključne riječi

Komentara 36

AN
Android
16:31 21.09.2012.

Zašto je Manđukovićeva donacija nestala sa naslovnice u kratkom roku??

FE
Felicijen
16:44 21.09.2012.

@Android Donacija je nestala jer je kod nas Macola i njegova birtija uvijek udarna vijest...

BA
bandido
17:54 21.09.2012.

Cijim helikopterom? Drzavnim il privatnim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije