Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLJOPRIVREDA
Povratak na članak

Prezentacija "ličke janjetine" u Bruxellesu

Europski povjerenik za poljoprivredu Phil Hogan uručio je hrvatskom ministru poljoprivrede Tomislavu Tolušiću potvrdu o upisu "ličke janjetine" i maslinova ulja "Istra" u registar zaštićenih oznaka izvornosti i zaštićenih oznaka zemljopisnog podrijetla Europske unije

Komentari 4

Avatar ehlbert13
ehlbert13
14:02 19.03.2019.

Prezentacija "ličke janjetine" u Bruxellesu...Je li Plenković kušao, je li mu se dopala, je li mu zapeo zalogaj u grlu!?

VL
OB
ObrenM
16:04 19.03.2019.

Nebi bilo lose ,da je HDZ poslao na prezentaciju i malo lickog forklora za poslije rucka.Jedinstvenog u svijetu-lickog rukovanja.

VL
AN
antonelić
11:53 19.03.2019.

na prezentaciju u bruxelles treba poslati antu đapića da se vidi raskoš ... đapić voli janjetinu ali i svinjetinu ... i naravno štrudle od jabuka ...

VL
OV
Ovozemaljski
10:38 19.03.2019.

Da bi lička janjetina bila prepoznata kao kvalitetno meso,.lički ugostitelji bi prilikom pečenja trebali skinuti one silne kilograme masnoće i loja, jer meso je ukusno i odlično, ali takav mora biti i način pripreme, pogotovo u Ličkoj kući i kod Macole.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.