Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOBILI OGREBOTINE
Povratak na članak

Prevrnuo se školski autobus, djecu izvlačili mještani

Prema neslužbenim informacijama, razlog je prevrtanja autobusa to što je vozaču tijekom vožnje pozlilo te je izgubio nadzor nad upravljačem

Komentari 2

FA
Fake
15:14 01.02.2016.

Najbitnije da su djeca prošla sa lakšim ozlijedama i da nema teže ozlijeđenih.Iako,veliki je to šok za njih,bio bi za odrasle a kamoli za djecu.

VL
DU
Deleted user
14:33 01.02.2016.

Ne bih prejudicirao, ali: vozio sam se lani 2 puta na relaciji Zagreb-Porec sa njima i oba puta su vozaci razgovarali na mobitel gotovo bez prestanka. Kako rekoh: ne bih prejudicirao, ali...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.