Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA
Povratak na članak

Prevrnuo se kamion: Zbog prometne nesreće u oba smjera zatvorena autocesta A2

Fotografije nesreće objavljene su na Facebook stranici Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija na kojima se vidi kako su u nesreći sudjelovala dva automobila i teretni kamion.

Komentari 1

VI
vidum
09:12 02.12.2020.

Vozači kamiona voze sve brže.Prekjučer sam vozio iz smjera Zadra prema Posedarju, brzinom od 70 kilometara na mjestu gdje je ograničenje na 50. Pored mene je projurio šleper vozeći minimalno 100 kolometara na sat, i u tom trenutku sa krova mu je odletjela tabla leda veličine barem dva kvadrata.Srećom da me je preletjela. Osim toga, voze sve duže, sa sve manje odmora. Vozači kamiona su među onima koji najčešće koriste mobitele u vožnji i moji dojučerašnji kolege predstavljaju sve veću opasnost na cesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.