Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAO U DVORU NA UNI
Povratak na članak

Prevrnuli smo cijelu Hrvatsku, Srbiju i BiH, a kosti moga brata bile su na Mirogoju

Ivicu su nakon identifikacije pokopali na zagrebačkom Miroševcu, a spomenik braniteljima u Dubravi dobio je još jednu godinu smrti, onu Ivičinu

Komentari 6

IC
ICCO
17:46 05.08.2019.

Kad ce se.Srbija ispričati za započeti brutalni rat? Kad ce se.ispričati za 402 ubijene nedužne djece? A za nebrojena silovanja žena ali još strašnije i djevojčica? Kada? Osuđeni ratni zločinac im sjedi u Skupšti i a vuk je isti kaoo i prije 30 god., jednako opijen nesnošljivošću, nepriznavanjem krivnje i zločina. Ne zaboravljamo!.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:06 05.08.2019.

Oluja je najuspješnija vojnoredarstvena operacija u povjesti čovječanstva, koja se izučava u West Pointu i ostatku svijeta, a to što je hrvatska vojska svoje poginule vojnike sahranjivala u zajedničke grobnice (kao remetilce), umjesto da su identificirani i predani obiteljima radi sahrane sa dužnim pijetetom, ne govori baš o vrhunskoj organizaciji cijele operacije. Ovo je neshvatljivo za normalan ljudski razum, ali tako se valjda radi u svim povjesnim vojnoredarstvenim operacijama, da se vlastiti poginuli vojnici, ne identificiraju, već bacuju u zajedničke grobnice. Istina u toj pobjedničkoj euforiji, tko bi se još brinuo i o poginulim hrvatskim vojnicima, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.