Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se odluka o istražnom zatvoru
Povratak na članak

Nakon majke, ispitan i otac pretučene djevojčice. Djelomično su priznali djela za koje ih terete

U ovom slučaju majka je prvooptužena i nju se tereti za pet kaznenih djela povrede djetetovih prava i nanošenja osobito teške tjelesne ozljede.

Komentari 53

GO
gogs
12:13 03.04.2021.

zašto je u skafanderu?da ne prepoznamo da je riječ o pripadnici nacionalne manjine,ko da je to relevantno za ovaj slučaj.

VL
ZA
zagreb5
16:13 03.04.2021.

kad im dodes osobno u ured i napravis prijavu na zanemarivanje djeteta - kaze ti mlada uhljebarka "ne mogu ja tu vama pomoci" javite se tu i tu... treba nekaj vise reci?

VL
LE
Leonn
12:10 03.04.2021.

To nije majka,to je sotona

VL
LU
lupa
09:40 03.04.2021.

Ovo su udomitelji, a sto se tice roditelja mislim da su romi. Netko je postao link na navodno ocev face profil i po tom profilu jesu. Ali to uopce nije bitno, imam prijatelje rome koji su stvarno predivni roditelji, jaa ih cesto uzimam kao primjer dobre socijalizacije, budala ima svugdje, recimo, imali smo prije koju godinu jednako strasan slucaj na Pagu. Strasno je sto socijala samo pise izvjestaje i sto su ovlasti tako srezane da sve sto rade ide vrlo tromo. Tamo je situacija grozna, sef ovog centra je dokaz- postavljen je politicki a ne zato jer je sposoban. Zato i jesu centri svedeni na birokatski kokosinjac.

VL
DU
Deleted user
11:55 03.04.2021.

Radi se predstava i iskorištava nesretna sudbina djeteta u dnevnopolitičke svrhe, skretanje pozornosti od korumpirane vlasti koja nas vodi u bankrot i demografsku katastrofu. A mediji kao lešinari traže plijen.

VL
HA
Hadži
15:32 03.04.2021.

Prvookrivljeni bi trebali biti djelatnici za socijalnu skrb u Novoj Gradiški.

VL
GR
Grandstar
12:27 03.04.2021.

Najgore je od sve to da je maximalna kazna SAMO 8 GODINA U SLUCAJU SMRTI KAZNA BI TREBALA BIT 40GOD STROGOG ZATVORA a vjerujem da ce i sami zatvorenici bit odusevljeni sto im ovaj i to dolaze u drustvo

VL
ZO
Zoran
10:21 03.04.2021.

najprije ih kastrirati da nebi slučajno ponovo pravili sirotinju

VL
TR
treb
15:02 03.04.2021.

Vrijeme je da država stane na kraj ovom biznisu uzgoja djece radi novčane pomoći. Podsjeća me na uzgoj konja radi državnih potpora gdje su ovi prepušteni sami sebi dok vlasnik broji novce..

VL
ČR
črnamatizemla
12:57 03.04.2021.

Pa tak, no ovo je za smjenu ministra/ice i svih koji donose smjernice, pravilnike i naputke te imenuju ovakve bezdušne i nekompetentnejude za šefove ureda. To kaj su izgorjeli starci po domovima, očito nije bilo dovoljno da se u sustavuvu priberu k pameti. Istina, socijalna skrb košta, ali mislim da nije ni toliko problem u novcima koliko u nerazboritom trošenju i neshvatljivoj indiferentnosti u sustavu-ne svih zaposlenih, nego pojedinaca i to poglavito onih koji odlučuju - od ministarstva na niže. Slijedećeg ministra ne tražite među političarima! A što se roditelja tiče, po ovom što se vidi od majke, ne djeluje kao Romkinja, no bili Romi, Hrvati ili Marsovci, kakve veze ima??? Zar zbilja mislite da većina Roma ne voli svoju djecu, ma kako nama bio čudan način njihovog života ili iskazivanja ljubavi. No ovi su ljudi bolesnici i monstrumi i samo to .

VL
AN
Antihlebinac
11:28 03.04.2021.

Mislim da otkaz ravnatelju nije dobar potez ako neke posljedice ne oskjeti i osoba koja je bila direktno odgovorna za nadzor ove nesretne obitelji...jer izgleda kao da zaposlenici svoj posao i dalje mogu obavljati povrsno posto ce posljedice snositi samo njihov nadređeni?Ovo sene odnosi samo na konkretan slucaj nego opcenito- napr.ako je sluzbenica na salteru neodgovorna, nestrucna ili neljubazna, sto postizete ako date otkaz njenom sefu??

VL
VI
Vito
11:38 03.04.2021.

Na žalost, a prema dosadašnjim sličnim događajima, bolje je djetetu umrijeti, nego biti invalid na mozak i teret društvu koje nije sposobno niti ubojicu držati u zatvoru zbog nesposobnih doktora zatvorske bonice. Da pomiješao sam dva "različita" događaja namjerno, jer zdravstvo na me u komi kao i djetetov mozak. Obje kome moraju imati radikalne promjene ili neće biti dobrih rezulata u nihovom liječenju.

VL
HA
Hadži
14:29 03.04.2021.

Pravo pitanje glasi: zašto DORH ne podigne optužnicu protiv zaposlenika iz centra za socijalnu skrb iz Nove Gradiške koji su svojim NE RADOM ugrozili život djevojčici koja je već bila udomljena.

VL
HR
hrza
10:56 03.04.2021.

To divno nevino stvorenje preživljava nešto strašno. Ne postoji kazna kojom bi osudio njene mučitelje. Stalno čitam i nevjerujem da se to desilo jednoj divnoj maloj djevojčici. Očekujem i nadam se najstrožijoj kazni za njene dželate ali i za neodgovornog voditelja centra za socijalnu skrb i svih ostalih ( doktora, psihologa, pedagoga ...) Niko nesme ostat nekažnjen da se ovo nikad više nebi desilo.

VL
DU
Deleted user
12:01 03.04.2021.

Kod nas je postalo sasvim normalno da policija uopće ne nosi kape, čak ih nemaju ni pri sebi, što je po pravilu službe isto kao da nemaju hlače . Ali to očito nikoga ne brine. Samo privođenje ili čak službeno obraćanje nekome od strane policajca koji je ne propisno odjeven nije zakonito.

VL
DU
Deleted user
12:27 03.04.2021.

Ako su roditelji manjinci, a sve upućuje da jesu, onda se ništa neće dogoditi, jer naša država takvima ne smije ništa, još će oni tužiti državu i tražiti odštetu.

VL
Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
16:32 03.04.2021.

to je dite od dvi god.kakva veze ima nacionalnost.sramotnih komentara

VL
DU
Deleted user
14:50 03.04.2021.

pa da, djelomično. jedan je udarao s desne strane a drugi s lijeve.

VL
Avatar comparator
comparator
10:50 03.04.2021.

Socijala je na žalost postala profitabilan posao što je znak bolesti društva.

VL
PO
polymere
12:56 04.04.2021.

Gdje je Markićka, gdje su U ime obitelji?? Da nam malo kažu kako prava obitelj treba izgledati? Gdje su dok se djeca bacaju kroz prozor, dok im se glave razbijaju, dok čame u domovima ? Ne daj Bože da se angažiraju oko reforme ovog trulog sustava? Ali ne, ova djeca nisu fetusi nego su živi, koga briga za njih... Ajmo mi mrziti gejeve jer oni UnIŠTaVAju HrVAtSku obiTeLj!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.