Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
parkiralište u središtu pažnje

Pretres auta trajao četiri sata: 'Uočili smo da nema jakne i vreće. Ne znamo muškarca u lisicama'

Karlovac: Automobil varaždinskih registraskih oznaka parkiran ispred zgrade
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/8
10.03.2023.
u 11:57

Slučaj ubojstva u 56-godišnjeg Želkja Hatlaka iz Varaždina već danima intrigira javnost. Nakon što se prvo sumnjalo kako se radi o samoubojstvu, danas je iz DORH-a i službeno potvrđeno da je riječ o kaznenom djelu, te da je nesretni muškarac ustrijeljen. Sve dodatno komplicira i činjenica da je na parkiralištu u Karlovcu policija pretresla automobil varaždinskih tablica u društvu muškarca s lisicama. I automobil i muškarac s lisicama dovode se u vezu s ubojstvom u Varaždinu, ali za sada još nije poznato kakvu.

U karlovačkom Naselju Marka Marulića susjedi i dalje međusobno pretresaju informacije o tome je li netko vidio muškarca pokraj automobila, koji je tamo parkiran već više od 10 dana, kao i to da nitko bilo koga drugog danima nije vidio pokraj auta.  - Policijski je pretres trajao gotovo četiri sata. Policijski su vještaci vrlo temeljito evidentirali sve što se nalazilo u automobilu i vjerojatno su tražili dokaze povezane sa slučajem u Varaždinu. Obzirom da je automobil bio parkiran pred zgradom i 10 dana prije pretresa, primijetili smo da više nema jakne i jedne vreće tako da vjerujemo da su istražitelji na tragu rješenje ovog slučaja, kažu nam susjedi.

- Čitavo vrijeme tijekom pretresa muškarac u lisicama bio je s odvjetnikom pokraj automobila. Nama u naselju on je potpuno nepoznat, niti smo ga vidjeli u ovih 10 dana oko automobila, tako da doista ne znamo o kome je riječ i je li uopće iz Karlovca. Ipak očito je da slučaj na neki način ima veze s Karlovcem, jer iz nekog razloga je automobil dovezen tu na ovo parkiralište, pričaju stanari iz naselja. 

 

Susjedi tvrde da su među inspektorima bili i oni zaduženi za droge, ali to naravno ne mogu sa sigurnošću tvrditi. 

Podsjetimo, karlovačka policija još se ne izjašnjava službeno vezano za slučaj pronalaska automobila ubijenog 56-godišnjeg Varaždinca, Željka Hatlaka, u karlovačkom Naselju Marka Marulića. Tek su u četvrtak navečer potvrdili Hini da je na karlovačkom području pronađen automobil, ali da nitko s njihovog područja nije uhićen vezano za taj događaj, te su medije uputili na ODO Varaždin.

Video: Auto povezan s ubojstvom u Varaždinu

 

 

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije