Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 35 DANA

Preminuo bivši tuniski predsjednik Ben Ali?

ben
afp
19.02.2011.
u 13:07

Nakon 23 godine vladavine svrgnut je i bio je prisiljen otići u Saudijsku Arabiju, gdje se liječio nakon moždanog udara, a vjeruje se da je bolovao i od raka prostate

Nakon nekoliko dana u komi preminuo je 74-godišnji Ben Ali, donedavni predsjednik Tunisa, javila je televizija France 24. Zine El Abidine Ben Ali ležao je u bolnici u Jeddi, a nekoliko izvora iz Saudijske Arabije javilo je da je bio u kritičnom stanju nakon komplikacija koje su uslijedile nakon moždanog udara.

Ben Ali je 14. siječnja s obitelji pokušao pobjeći u Francusku, ali mu tamošnje vlasti nisu dozvolile dolazak. Nakon 23 godine vladavine svrgnut je i bio je prisiljen otići u Saudijsku Arabiju, gdje se liječio nakon moždanog udara, a vjeruje se da je bolovao i od raka prostate

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar emilsali
emilsali
14:38 19.02.2011.

Ma glupost,,,,dobio novi identitet i eto ga ko Mladic sece se okolo

Avatar @veNLO
@veNLO
14:40 19.02.2011.

Koja ebena sudbina! Već sam tužan što će i naš bivši predsjednik skončati. Tko bi reć da i bivši predsjednici umiru!?!

AM
amarila
17:52 19.02.2011.

Gorio u paklu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije