Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANSKI DVORI

Premijer Plenković primio u nastupni posjet američkog veleposlanika

Plenković i Kohorst
Foto: Vlada
18.01.2018.
u 19:51

Razgovarali su o bilateralnim i političkim odnosima, koji su ocijenjeni iznimno kvalitetnima te o mogućnostima jačanja gospodarske suradnje kao i o politici viznog režima, stoji u priopćenju.

Premijer Andrej Plenković primio je u nastupni posjet veleposlanika Sjedinjenih Država, W. Roberta Kohorsta, priopćeno je u četvrtak iz Banskih dvora. 

Zaželjevši novome američkog veleposlaniku dobrodošlicu premijer Plenković je istaknuo tradicionalno prijateljske i partnerske odnose Hrvatske i SAD-a.

Razgovarali su o bilateralnim i političkim odnosima, koji su ocijenjeni iznimno kvalitetnima te o mogućnostima jačanja gospodarske suradnje kao i o politici viznog režima, stoji u priopćenju.

Hrvatska i SAD-a su partneri u Sjevernoatlantskom savezu te je ovom prigodom iskazana zajednička podrška u daljnjem približavanju zemalja jugoistoka Europe NATO-u.

Premijer je upoznao novog američkog veleposlanika s hrvatskom podrškom Bosni i Hercegovini na njezinu reformskom i integracijskom putu te naglasio važnost ravnopravnosti i konstitutivnosti Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Pogledajte i galeriju: Andrej Plenković od ribara dobio uokvirenu presliku zakona iz 1947. u razgraničenju na moru

Plenković i Kohorst
1/18
Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
00:00 19.01.2018.

Sve polako dolazi na svoje mjesto!

GV
golub Vaso
08:06 19.01.2018.

s koje strane na slici je pravi vladar RH

JA
janez2017
13:20 19.01.2018.

gotovi smo ,nema ništa od piranskog zaliva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije