Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na nogometnom igralištu

Pregazio valjkom 12-godišnjaka i dobio uvjetnu kaznu, Općinsko državno odvjetništvo uložilo žalbu

Ilustracija
Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
29.06.2022.
u 20:35

Dječak je zadobio teške ozljede - prijelom kostiju lubanje s krvarenjem ispod mekih moždanih ovojnica, djelomičnu oduzetost moždanog živca, nagnječenje pluća i jetre

Muškarac koji je u veljači 2020. na nogometnom igralištu valjkom pregazio i teško ozlijedio dječaka, osuđen je uvjetnom kaznom od deset mjeseci, s rokom kušnje od dvije godine. Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici smatra da je to premalo, pa je uložilo žalbu.

Na nogometnom igralištu u Koledincu 55-godišnjak je prilikom valjanja travnate površine igrališta traktorom za koji je bio priključen metalni valjak propustio obratiti dovoljno pažnje na djecu koja su se tamo igrala, pa je valjkom pregazio 12-godišnjeg dječaka koji je zadobio teške ozljede - prijelom kostiju lubanje s krvarenjem ispod mekih moždanih ovojnica, djelomičnu oduzetost moždanog živca, nagnječenje pluća i jetre. 

Proglašen je krivim zbog počinjenog teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, a Državno odvjetništvo smatra da uvjetna osuda nije adekvatna sankcija za kazneno djelo koje je okrivljenik skrivio svojim neopreznim rukovanjem traktorom i nanio oštećenom djetetu vrlo teške tjelesne ozljede koje su zahtijevale dugotrajno liječenje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije