Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vidovićeva izjava

Predsjednik Gradskoga vijeća zaprijetio da će tužiti Večernji list

Predsjednik Gradskog vijeća Veljko Novak i vijećnik Davorko Vidović
Nikola Čutuk/PIXSELL
24.03.2012.
u 11:05

Veljko Novak kaže kako vijećnik nije rekao da je “sisačka trajna sramota” iako zapis to potvrđuje

Predsjednik sisačkog Gradskog vijeća Veljko Novak na jučerašnjoj je konferenciji za novinare demantirao više navoda o izgradnji nove sportske dvorane, izrečenih na konferenciji za novinare Gradske organizacije SDP-a, ali je najavio i tužbu protiv našeg lista, koji je te navode prenio.

– U razgovoru s Davorkom Vidovićem (SDP), on se ogradio od svoje navodne izjave kako je “Veljko Novak sisačka trajna sramota”. Zbog vrijeđanja osobnosti, podnosim privatnu tužbu protiv autora u Večernjaku - rekao je Novak.

Prisutni novinari su potvrdili kako je upravo takva izjava izrečena pa je Novak rekao je da će u tom slučaju tužiti Davorka Vidovića.

Preslušavanjem snimke s konferencije za novinare SDP-a, potvrđeno je kako je Davorko Vidović, između ostalog, upravo rekao: “...Veljko Novak, koji je sisačka trajna sramota”.

Novak je najavio i kaznenu prijavu protiv predsjednice SDP-a, Kristine Ikić Baniček.

Komentara 6

NI
nikolicaprikolica
11:34 24.03.2012.

A kaj bu tužil cijeli Sisak jer svi tako misle?! Osim Budaševa, Topolovca, Galdova...to su njegova biračka mjesta...

SV
sven222
17:37 24.03.2012.

i mi bi morali podnijeti krivičnu prijavu protiv tebe i gradonačelnika Pintarića ali za to imamo službe koje plaćamo i što one čekaju...

SS
sing sing
19:56 24.03.2012.

Vidović je izgubio kredibilitet i u SDP-u. A nije Linićev prijatelj s kartanja !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije