Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grabar-kitarović
Povratak na članak

'Budimo upravo mi ta generacija koja ima hrabrosti napraviti svijet boljim mjestom'

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na otvorenju Mirovnog summita Nelsona Mandele

Komentari 63

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
19:20 24.09.2018.

To nije izbjeglička kriza, nego masovna ilegalna imigracija, da se makne europski narod. Samo treba potražiti "Kalergi Plan" u Google i sve će vam biti jasno. Živio rođo!

VL
Avatar Asterix
Asterix
20:14 24.09.2018.

Je li upozorila da ima gladne djece i kod nas?

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
20:16 24.09.2018.

Jogurt-predsjednica u bijelom i bez ukusa je malo dosadila...

VL
DU
Deleted user
19:50 24.09.2018.

Kakva glupost: "Izbjeglička kriza jedan od najvećih izazova" nije nikakva kriza vec umjetna tvorevina gospodara "Kraljice jogurta"

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
20:07 24.09.2018.

E i ove mi je puna kapa

VL
KA
kamenjar0404
23:08 24.09.2018.

Kolinda,Plenkovic,Thompson,Dalic,Modric,NATO,EU,Jadran,Hercegovina itd. pa nije ni cudo sto su komsije poludeli od Vuleta,Bakira i ostale bagre nacionalisticke koja ih samo pljacka a zive u neimastini i bijedi !!!

VL
BI
binki
07:01 25.09.2018.

Kako nedostatak jogurta djeluje na ljudski mozak? Očito pogubno.

VL
SA
sani1
23:14 24.09.2018.

I mi plaćamo ovo preseravanje. Dokle?

VL
DJ
djakputnik
19:41 24.09.2018.

E bravo. Sad je u mjestu odakle kreću svi problemi nastanka tih silnih izbjeglica.

VL
SM
smalto
19:54 24.09.2018.

Nije to nikakva izbjeglicka kriza, nego masovna okupacija tudjih zemalja i naroda. Ne postoje siromasne zemlje na svijetu, postoje samo neradnici koji nece nista da rade. Ove navodne zemlje ''Trecega svijeta'' su u biti najbogatije resursama, naftom, rudama, zlatom i dijamantima, samo sto oni imaju kriminalce na vlasti koji im drze narod u zatocenistvu, u tome je problem. Klasican primjer su vam Izrael i Palestina. Izraeliti izgradili drzavetinu na golom kamenu i non stop nesto rade i grade, a Palestinici samo prosjace novce po svijetu, kmecu da su ugrozeni i jos gadajaju Izrael rakatema kada oni dizu naselja i grade. Da ne bi mozda trebali njih cekati da se odluce uzeti motiku u sake umjesto puske? Kako su se sada odmah smirili, kada im je americki predsjednik ukinuo puste milijune dolara od donacija i traze pregovore sa Izraelom.Tako njima treba, zatvoriti pipu odlijeva novaca, pa ce se latiti posla i oni, a ne praviti degene od njih. Pa strani mediji su prosli tjedan pisali o tome, vele da se svake godine slijevaju miliarde i miliarde novaca u zemlje Trecega svijeta, a da nista zivo nisu uradili da poprave stanje u zemlji, nego im politicka mafija pokrade sve novce. I istrazili su im racune i imovinu, svi su puni ko brod, a narod drze zaglupljen u zatocenistvu koji im kasnije bjezi iz zemlje. Sve isto kao i u Hrvatskoj, Bosni i ostalim zemljama na tim prostorima. I ovima narod bjezi iz zemlje radi bandita na vlasti. O ovome se tu radi, a ne o siromastvu.

VL
BU
Bubalamala
07:29 25.09.2018.

šta joj je,nakon toliko lažnih obećanja ona bi svijet činila boljim !

VL
DU
Deleted user
21:10 24.09.2018.

Lijepa moja predCjednice molim te nauči već jednom riječi naše himne.

VL
BI
binki
20:38 24.09.2018.

Jel govorila u superlativima o ustašama ili partizanima?kakva je potreba bila?? Ili je bila neutralna pa je trkeljala o jogurtu s mrvicama ananasa?

VL
Avatar Časnik2
Časnik2
08:43 25.09.2018.

....Jogurta a"stari Hrvacki pozdrav"??????????! Živeli jarani!

VL
AN
antonelić
22:16 24.09.2018.

molio bih cijenjene komentatore da se suzdrže zločestih komentara na temu precjednice dr.kolinde ... sve što je obećala to je izvršila ( očistila zrak u slav. brodu , vratila mladež iz irske , preselila ured u visoku , uvela nas u blagostanje )... tako će riješiti sve svjetske probleme , izbjegličku krizu , nacionalne sukobe ; kratko rečeno stvoriti će pravedniji svjetski poredak ... samo trebamo sačekati da joj završe ispitni rokovi , pa kad bubne šakom po stolu poteći će med i mlijeko na kugli zemaljskoj ( ili ploči zemaljskoj ) ...

VL
Avatar buhufa
buhufa
09:02 26.09.2018.

U Africi je Mandela sa svojima pjevao pobit ćemo sve bijelce, ova radi na tome da nas sve raseli i uništi tako da im se programi slažu. (Youtube : Nelson Mandela sings about killing whites )......... Eto tko je pomocnojoj tajnici uzor uzor.

VL
IB
iva.begovic
13:30 26.09.2018.

Koliko je puta naša Predsjednica bila u Afganistanu? U maskirnoj uniformi. Nepozvana od Afganistanaca. Demonstrirajući, između ostalog, i svoje streljačke vještine? Licemjerno je od nje čuti o izbjeglicama. Kojima bi ja, da se mene pita, svima uskratila pravo na azil!!!!!! Postavila bi bodljikavu žicu oko Europe. Kako u nju ne bi ušao niti jedan izbjeglica iz ratom zahvaćenih zemalja. A sve kako bi narodi u tim zemljama u u budućnosti bili pametniji i oprezniji u odnosu na one koji, pod krinkom zaštite demokracije, među njih ubacuju sjeme razdora i siju zlo. Vrijeme je nebitna kategorija, i trenutne žrtve su nebitne u odnosu na viši cilj. Ljudima ne treba dati ribu nego ih naučiti loviti ribu. Ne treba im dati blagostanje nego ih treba naučiti, ako treba i bodljikavom žicom, kako da blagostanje stvore u svom okruženju.

VL
Avatar buhufa
buhufa
09:01 26.09.2018.

Ovo je postalo bolesno....u moje ime sigurno ne laprda......Poslije toliko gafova ,lažnih obecanja i promjena mišljenja mene bi bilo sram pojavljivati se u javnosti.....

VL
DU
Deleted user
21:04 24.09.2018.

Nakon što smo prepustili Rusima pola Agrokora, možda i doskora većinu, pa bi i INU Mađari mogli prodati Rusiji, sada se sjetila (po meni godinu i pola kasnije) ići u Ameriku, za nas mnogo bolju soluciju nego Rusiju da upravlja našim najboljim poduzećima?! Sa izbjeglicama ili bez njih sasvim je sve isto? Što se mijenja? U Hrvatskoj nitko ni ne pomišlja ostati!?

VL
Avatar lola lola
lola lola
01:49 25.09.2018.

Tko su to "mi", Mandela? Starci koji su izazvali svjetske ratove I krize? Ta generacija nece donijeti niste dobrog. Samo izbjeglicke krize i recesiju.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.