Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALA IM PODRŠKU

Predsjednica primila predstavnike inicijative 'Želimo čisti zrak u Slavonskom Brodu'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Grgur Žučko/pixsell
06.06.2016.
u 18:30

Predsjednica je istaknula kako ih podupire u njihovim nastojanjima da svim stanovnicima Slavonskoga Broda i okolnih naselja osiguraju preduvjete za zdrav i siguran život

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović primila je danas predstavnike Građanske inicijative "Želimo čisti zrak u Slavonskom Brodu" koji su tražili da ih predsjednica Republike podupre na domaćem i međunarodnome planu kako bi se riješio problem onečišćenja zraka s kojim su stanovnici Slavonskoga Broda suočeni već osam godina. 

Predstavnici te inicijative izvijestili su predsjednicu Republike o aktivnostima koje poduzimaju kako bi se riješio problem onečišćenja zraka u Slavonskome Brodu s kojim su stanovnici toga grada suočeni već osam godina, priopćila je Služba za odnose s javnošću Ureda predsjednice Republike. 

Zatražili su da ih predsjednica Grabar-Kitarović podupre na domaćem i na međunarodnome planu kako bi se taj problem što prije riješio. Predsjednica je istaknula kako ih podupire u njihovim nastojanjima da svim stanovnicima Slavonskoga Broda i okolnih naselja osiguraju preduvjete za zdrav i siguran život.

Najavila je da će i na međunarodnim susretima nastaviti govoriti o tome problemu kako bi se on što prije riješio.

>> Studija DHMZ-a potvrdila: Zagađivač je Rafinerija!

>> Akumulirani gubitak Rafinerije Brod veći od 2 milijarde kuna

Komentara 4

MM
miku-miku
07:29 07.06.2016.

Bavi se sa svim i svacim a nista neradi,Gde joj je sad saka da lupi od sto i da se resi Kradimarka.......

Avatar Pavel ic
Pavel ic
20:01 06.06.2016.

bla bla bla.jednostavno nije dovoljno

RI
rikavac
20:58 06.06.2016.

opet ona o necemu nebitnom a o krizi nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije