Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kažnjiva moda

Predložio zakon kojim bi se kažnjavalo one koji pokazuju donje rublje

hlače
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
29.01.2017.
u 07:00

Za one koji u takvoj odjeći budu uhvaćeni šest i više puta, predviđa i obvezno psihijatrijsko liječenje

Thomas Weathersby, zastupnik iz Mississippija u američkom Kongresu, predočio je svojim kolegama u Zastupničkom domu Kongresa svoj prijedlog zakona kojim bi se zabranilo nošenje hlača i drugih donjih dijelova odjeće poput suknji ili kratkih hlača ispod kojih se vidi donje rublje. On smatra da je nošenje hlača koje otkrivaju donje rublje vulgarno te da bi oni koji nose takvu odjeću trebali obvezno ići psihologu ili psihijatru kako se izliječili od potrebe da u javnosti pokazuju svoje donje rublje.

Zastupnik je u svoj prijedlog zakona uvrstio i novčane kazne za prekršitelje, i to u iznosu od 20 do stotinu dolara. Za one koji u takvoj odjeći budu uhvaćeni šest i više puta, predviđa i obvezno psihijatrijsko liječenje. Neki gradovi u Sjedinjenim Državama već imaju na snazi odredbe po kojima se kažnjavaju oni koji svoje donje rublje pokazuju u javnosti.

> > Odjeću samo potrpate u perilicu za pranje? Evo što radite krivo...

Komentara 2

Avatar jumanji
jumanji
07:19 29.01.2017.

podržavam

ST
Startrack
16:37 29.01.2017.

A taj krjanji primitivizam dolazi od crnaca, to niko drugi neradi. Bukvalno dodju u prodavnicu a vidi im se cjela guzica. Prostakluk primitivne rase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije