Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhidbeni nalog

Predao se hrvatski razbojnik koji je izveo oružanu pljačku u Austriji

lisice
Duško Jaramaz/PIXSELL
06.08.2013.
u 20:06

Tomislav B. odlučio se suočiti s problemom pa se u nedjelju pojavio na zagrebačkom sudu na Zrinjevcu, neslužbeno doznajemo.

Uhidbeni nalozi koje su Hrvatskoj poslale članice Europske unije odmah nakon 1. srpnja polako se rješavaju. Tako se istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda odlučio javiti hrvatski državljanin Tomislav B. za kojim su donedavno tragala austrijska pravosudna tijela radi oružane pljačke koju je, sumnja se, počinio na njihovu teritoriju.

Tomislav B. odlučio se suočiti s problemom pa se u nedjelju pojavio na zagrebačkom sudu na Zrinjevcu, neslužbeno doznajemo.  

>> 'Pao' kriminalni trojac: U svojim 'pohodima' ukrali 780.000 kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije