Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMKA KAO UPOZORENJE

Prebrzo vozio i razbio se na autocesti: Policajac je odlučio da mu neće napisati kaznu, evo zašto

Foto: Screenshot
1/4
24.04.2019.
u 22:19

Došlo je do efekta vodenog klina te se automobil nekontrolirani kretao po cesti i udario u nadvožnjak. Mladi vozač je na svu sreću prošao bez ozljeda

Mladi vozač umalo je izgubio život na autocesti Muskogee Turnpike u Oklahomi, a njegovu nesreću snimila je kamera smještena u automobilu policajca Timothyja Parrisha.

Incident se dogodio 18.04. kada je policajac bio na zadatku zbog drugog događaja. Sjedio je u automobilu kada je vidio da pokraj njega bez kontrole ide mali sportski automobil. Mladi vozač izgubio je nadzor zbog prevelike brzine kojom je vozio na kišnoj cesti.

Došlo je do efekta vodenog klina te se automobil nekontrolirani kretao po cesti i udario u nadvožnjak. Mladi vozač je na svu sreću prošao bez ozljeda, a policajac mu je odlučio dati samo upozorenje. Smatrao je da je prometna nesreća bila dovoljna kazna.

Policija je objavila snimku kako bi upozorila vozače da pripaze na brzinu dok pada kiša ali i da uspore i pomaknu se kada vide policijski automobil u zaustavnoj traci.

 

Komentara 5

AU
austrougarskigeneral
09:35 25.04.2019.

tko brzo vozi ovo mu se desi ne shvacam ljude koje brzo voze i to po kiši

AA
aabbcc
16:48 25.04.2019.

Trebao ga je poslati ponovo u neku bolju Auto-Skolu da uzme dopumske sate po kisi i da mu objasne da voznja po kisi i suvom nije isto.

AU
austrougarskigeneral
09:35 25.04.2019.

tko brzo vozi ovo mu se desi ne shvacam ljude koje brzo voze i to po kiši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije