Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje u Münchenu

Prates tvrdi da je izmislio priču o ključu garaže

Perković i Mustač
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
24.11.2014.
u 15:48

- Htjeli su napetost i zato sam to izmislio - rekao je u sudu Prates

- Čitava priča oko ključa garaže je izmišljotina - izjavio je danas Krunoslav Prates na suđenju Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču u Münchenu i  izazvao veliku raspravu jer riječ je o važnom elementu optužnice.

Naime,  Prates je na suđenju 2008. godine, kad je osuđen na doživotni zatvor za  sudjelovanje u ubojstvu Stjepana Đurekovića, rekao da je ključ garaže u kojoj je ubijen Đureković predao Perkoviću, a sada tvrdi da je sve oko tog ključa izmislio u priči prikrivenim istražiteljima koji su mu se predstavili kao autori koji će njegovu životnu priču pretočiti u scenarij za film.

- Htjeli su napetost i zato sam to izmislio - rekao je u sudu Prates, te spomenuo da je priču o ključu ispričao još 1992. bivši Perkovićev suradnik Branko Traživuk u jednom intervjuu, a onda i jedan hrvatski list iz Australije te Bože Vukušić u svojim knjigama. 

>> Prates iznenadio nazočne u sudnici: Đureković je htio biti kandidat za Nobelovu nagradu

Komentara 17

PO
portugisac
16:00 24.11.2014.

Ma udbaška posla. Srečom Njemački sud nije hrvatski sud.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
15:58 24.11.2014.

Fenomenalna obrana Ante Nobila. Priznao je sudjelovanje u ubojstvu istražiteljima, i onda je još nakon toga na vlastitom suđenju priznao da je dao ključ Perkoviću, jer je "htio napetost"? Hehehe, ovo nije normalno, jedva čekam nastavak.

GU
General_U
17:04 24.11.2014.

ovakvi likovi nisu vrijedni komentara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije