Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bosanski lonac
Povratak na članak

Poziv na Dayton 2 i nova kriza mogli bi urušiti temelje BiH

Novo pozicioniranje bošnjačke politike, kojoj je SDA predvodnik, događa se u trenutku kada je SAD imenovao posebnog predstavnika za Balkan Matthewa Palmera, koji će posredovati u rješavanju prijepora Beograda i Prištine, ali i u okončanju stanja zamrznutog konflikta u BiH

Komentari 8

I1
ing-12345
00:11 18.09.2019.

Muslimani žele stvoriti unitarnu državu kao što su to htjeli Srbi u Jugoslaviji. To je put ka ratu nakon kojega muslimana više neće biti u BiH jer im ovaj put Hrvatska neće pomoći.

VL
CR
cromak
04:37 18.09.2019.

Turisti sa drugog svijeta, stari jarani Momo i Mujo posjete rodnu BH i sastanu se u Banja Luci na perferiji grada da malo o uspomenama lijepih dana. Kada Mujo vidi tenkove na ulicama te veli e moj MOMO ovo mi mi lici na okupaciju a Momo mu veli bolje nam je okupacija nego da nam budale djele pravdu.

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
12:30 18.09.2019.

Maksimalan trud Hrvata i Srba da se ovo ne dogodi jer će to biti njihov kraj u bih

VL
MC
Mcro
01:18 18.09.2019.

Neznam šta je gore.. Što se bosanski turci bošnjače, koja karma krast ime naroda koji su gotovo zatrli, što se pravi bosanci i hercegovci hrvate, što pravoslavci glume bosnu iz srednjeg vjeka dok je tuda i bilo srpsko il štoo jedan jedini u cjeloj bih čudak komšić turči

VL
HA
Harman
23:58 17.09.2019.

Ovi prijedlozi SDA su mi sasvim OK, izuzev prijedloga 1 covjek 1 glas! A kako li su se samo Dodikovi uvlakaci iz Hercegovine odmah digli u obranu "rs"!!

VL
Avatar Balcanicus
Balcanicus
20:11 18.09.2019.

Nama ne treba Dayton 2, nego Washington 2. Vratiti ovlasti županijama, formirati Vijeće hrvatskih županija, ukinuti federalna ministarstva koja nisu u skladu sa sporazumom, vratiti paritet broja ministara u Federaciji BiH, ukinuti konstutivnost Srba u Federaciji jer ona samo služii preglasavanju Hrvata. Ako Federacija ne želi specijalne veza sa Hrvatskom, onda Vijeće hrvatskih županija može imati te veze. Glede prijedloga SDA, oni su legitimni koliko bi bili legitimni i prijedlozi da se hrvatske županije pripoje Hrvatskoj: ako se svi suglase, itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.