Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplozija spremnika

Požar na kolodvoru u Kairu: Više od 20 poginulih, deseci ozlijeđenih

Egipat
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.02.2019.
u 10:35

Požar je navodno buknuo nakon eksplozije spremnika za gorivo na vlaku

Prema posljednjim informacijama, poginulo je najmanje 20 ljudi, a više od 40 ozlijeđeno je u požaru koji je izbio na glavnom željezničkom kolodvoru u Kairu.

Svjedok je rekao da je došlo do eksplozije kada se vlak zabio u zapreku na kolodvoru Ramses u središtu Kaira i vidio je mrtva tijela.

"Stajao sam na peronu i vidio da se vlak zabio u zapreku", kazao je svjedok za Reuters. "Svi su počeli trčati, ali je mnogo ljudi poginulo kad je lokomotiva eksplodirala", dodao je. "Vidio sam najmanje devet pougljenjenih tijela na tlu", rekao je svjedok nesreće.

Mohammed Said, šef bolnice u Kairu, kaže da će broj poginulih biti veći. Požar je navodno buknuo nakon eksplozije spremnika za gorivo na vlaku.

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije