Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatrogasci na terenu

Požar buknuo u blizini minski sumnjivog područja pokraj Novske

kanaderi, požar, šibenik (1)
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Autori: , žg
10.09.2012.
u 12:13

Zapovjednik DVD-a Novska Davor Štimac procjenjuje da je požar zahvatio oko 12 hektara šumskog područja

U poslijepodnevnim satima izbio je požar u šumi iznad naselja Rajić pokraj Novske. Lokalnom DVD-u priključilo se još nekoliko društava i djelatnici Hrvatskih šuma. Zapovjednik DVD-a Novska Davor Štimac procjenjuje da je požar zahvatio oko 12 hektara šumskog područja. Kako se u blizini nalazi minski sumnjivo područje, strahuje se da se požar ne proširi.

Požar na Ugljanu lokaliziran

Požar na otvorenom prostoru kod mjesta Lukoran na otoku Ugljanu ugašen je u 14:30 sati, izvijestili su iz DUZS. Požar su gasili JVP Zadar, DVD-i Preko, Tkon, Pašman, Sezonska privremena vatrogasna postrojba Kukljica i dva Air Tractora. Opožareno je 3 ha trave, niskog raslinja i makije.

– Vatra je zahvatila crniku i nisko raslinje 50-ak metara od kuća, no požar smo uspjeli lokalizirati – rekao nam je ranije Željko Šoša, zapovjednik zadarskih vatrogasaca.

Ključne riječi

Komentara 2

SN
SNV
13:13 10.09.2012.

je gledam gase air-traktori a kanaderi u Bosni

SP
spaszadrzavu
15:36 10.09.2012.

bit ce novih apartmana na ugljanu, mozda je sad i niza cijena,super!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije