Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA ODLUKA
Povratak na članak

Povjerenstvo: Plenković nije utjecao na imenovanje savjetnice. Dretar dobio kaznu od 2000 kn

Na sjednici povjerenstva nije pročitano ime savjetnice u veleposlanstvu zbog zaštite osobnih podataka, dodalo je povjerenstvo.

Komentari 5

PO
polifonije
09:42 19.06.2021.

Koje gluposti ? Plenković nije utjecao na imenovanje savjetnice, pa što bi bilo i da je imenovao savjetnicu. Pa tko u državi imaviše prava i odgovornosti od Plenkovića koji vodi državu.

VL
RA
ranub1
20:33 17.09.2021.

To bezvezno povjerenstvo od 5(pet) članova ima i glasnogovornicu i svoj Ured i predstojnika itd...!?! Može li "uhljebnije"?!

VL
HR
hrvoje56
06:18 19.06.2021.

Plenković nikad nije i ne može biti kriv. Nije htio dati povjerenstvu na uvid dokumentaciju o spornom letu vladinog aviona s HDZ-ovcima u Helsinki i nikome ništa. Je li kažnjen? Nije, i vuk pojeo magare.

VL
DU
Deleted user
14:15 18.06.2021.

g.predsjednik vlade rh je savrsenstvo...svi mogu biti krivi za nesto ali on ni za sto. .npr.tko je agrokor predao strancima po diskontnoj cijeni ..i pri tom naplatio uslugu stotine i stotine milijuna kn...???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.