Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne žele cijepiti djecu
Povratak na članak

Povećava se broj oboljelih od ospica u BiH, sud kažnjava roditelje novčanim kaznama

Kako bi se suočile s ovim problemom lokalne su vlasti počele provoditi dodatne mjere pa su bolnice i domovi zdravlja dostavili zdravstvenoj inspekciji podatke o roditeljima koji djecu nisu podvrgnuli obveznom programu imunizacije

Komentari 6

LU
lucio2
13:27 29.05.2018.

Ima li ljudskoj gluposti kraja? Cijepljenje treba biti obavezno, a ne dati budalama da biraju. To je stvar zdravlja čitave zemlje, a ne interpretacije neukih i neobrazovanih.

VL
Avatar Feral
Feral
17:27 29.05.2018.

Zbog necijepljenja sudovi bi trebali određivati maksimalnu kaznu.

VL
SA
sargu123
12:18 29.05.2018.

Izgleda da i kod nas treba biti par smrtnih slučaja radi necijepljenja pa da budaletine koje ne žele cijepiti djecu progledaju.

VL
MO
morejeslano
12:41 29.05.2018.

Broj smrtnih slučajeva od raka se drasticno povećava čak i kod djece. O tome se šuti. Svaki četvrti stanovnik Sjedinjenih Država dobiva rak. Onečišćenje, pesticidi ,genetski manipulirana hrana; kao vjerojatni uzroci tog enormnog povećanja raka. Pišite o tome a ovuu propagandnu mašineriju farmaceutske industrije cjepiva nemojte podržavati. Svi se još sjećaju propagande oko cijepljenja protiv svinjske gripe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.