Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA
Povratak na članak

Potukle se dvije grupe kod kafića Sidro, jedan mladić uboden u vrat

Prema riječima četvorice mladića, jedan od napadača bez povoda se zaletio na njih, a nakon toga su krenuli ostali i to razbijenom bocom i nožem.

Komentari 6

BA
Babaroga
14:06 25.04.2010.

Cajkaši ili janjevci. Trećeg nema

VL
BL
bljesak
14:08 25.04.2010.

Niš mi nije jasno iz ovog članka. Koje je narodnosti koja grupa ? koju glazbu je slušala koja grupa ? Na čijoj je strani bila milicija ?

VL
EH
Ecce homo
15:54 25.04.2010.

Pitanje \"gradskim ocima\": Ima li spomenuti lokal status NOĆNOG BARA? Prema izgledu, nema. Kako smije raditi u to vrijeme? Ima li vlasnik dozvolu? Ako ima, a lokal NIJE NOĆNI BAR (posebne, osjetno više cijene, daleko kvalitetnija usluga, izvrstan asortiman pića,, te PLAĆANJE ULAZNICE, odnosno KONZUMACIJE). Tko je izdao tu dozvolu i na temelju čega? Vjerojatno niti jedan od ovih uvjeta nije ispunjen, a mi se čudimo, kako se po takvom lokalima događaju, blago rečeno, izgredi. Nema slekcije klijentele! To je srž problema. Dolaze nezreli mladići, neiživljeni, neprilagođeni \"stanovnici grada\" (ali ne i građani), koji vjeruju, kako je ono što se vidi naTV filmovima - gradski život.

VL
HU
hunter
19:16 25.04.2010.

Babarogo, budući da je riječ o narodnjačkom lokalu, vjerovatno akteri i jesu cajkaši. Bravo, si možda kojim slučajem kriminalist? :D

VL
ČV
čvorak
12:20 26.04.2010.

Nije narodnjački klub! Potukle se pijane budale. Inače je Sidro jedno od posljednjih utočišta rocka u Zagrebu!

VL
OB
-obrisani-
00:04 27.04.2010.

to nije ništa gradsko ,to je jedna rupa pevaljka se peva,trebaju oni doć u Derventu u kafanu četničku što se kroz nju prolazi da uđeš u Katoličku crkvu tu bi bilo opa cap cap.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.