Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrhtavanje tla

Potres jačine 6,1 po Richteru pogodio Novi Zeland

\'potres\'
Arhiva VL
19.01.2012.
u 13:32

Jak potres nastao je na dubini od 18 kilometara s epicentrom 203 kilometra južno od grada Invercargilla.

Potres jačine 6.1 po Richteru zabilježen je u četvrtak na jugu Novog Zelanda, prenosi ABC News. Iako je riječ o jakom potresu, koji je nastao na dubini od 18 kilometara s epicentrom 203 kilometra južno od grada Invercargilla, nadležne službe nisu izdale alarm za tsunami.

Dojava o stradalima i eventualnoj šteti nema. Otkako je prošle godine tektonsko pomicanje tla razorilo grad Christchurch, pri čemu su smrtno stradale 182 osobe, na novozelandskom otoku zabilježeno je nekoliko snažnih podrhtavanja tla, no bez ozbiljnijih posljedica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije