Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Rijeci

Potpisan sporazum o suradnji i realizaciji Porina 2012.

PXL_120227_1870
Goran Kovačić/PIXSELL
27.02.2012.
u 14:25

Porin 2012. održat će se 5. svibnja u dvorani Centra Zamet u Rijeci, a sudionici manifestacije bit će smješteni u opatijskim hotelima

Predsjednik Instituta hrvatske glazbe Goran Končar, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić i direktorica Turističke zajednice Grada Opatije Jasna Doričić Sanković potpisali su danas u Rijeci ugovor o suradnji i realizaciji programa diskografske nagrade Porin 2012., manifestacije koja će se održati 5. svibnja u dvorani Centra Zamet u Rijeci.

Potpisivanju ugovora o suradnji između organizatora i gradova Rijeke i Opatije nazočili su i Ivan Šarar, pročelnik riječkoga gradskog Odjela za kulturu, glavni tajnik IHG-a Darko Bakić i izvršni producent IHG-a  Igor Vujnović. Sudionici ove manifestacije bit će smješteni u opatijskim hotelima u kojima će se, uoči završne večeri, održavati radionice i okrugli stolovi o glazbenoj industriji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije