Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

Posvađali se pa ga više puta izbo i porezao

Rambo nož
Ivo Cagalj/PIXSELL
27.05.2022.
u 07:45

Muškarac je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu, koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor

Muškarac (40) sumnjiči se za pokušaj ubojstva, zbog čega je ispitan na ŽDO Zagreb, nakon čega je protiv njega pokrenuta istraga. Sumnjiči ga se da se 11. svibnja u 21.15 u Sesvetama prvo verbalno, a zatim i fizički sukobio s oštećenikom.

Tijekom tog sukoba mu je zadao više ubodnih i reznih rana te porezotina. Oštećenik je pao na tlo te je počeo krvariti. U daljnjem napadu na oštećenika, 40-godišnjaka su spriječili građani koji su pozvali policiju.

Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, 40-godišnjak je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu, koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
07:52 27.05.2022.

Posvađali se pravi hrvati uz Boga i domoljublje oko toga hoče li sa domačeg balkana pobjeći za Berlin ili Belfast pa ga sukladno zavicajakoj kulturi rjesavanja sporova više puta izbo i porezao na hrvatski nevino viteški nacin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije