Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrutno ponašanje

Postupak konobara zgrozio sve, a lanac kafića se ispričao: Duboko smo razočarani

konobar
Foto: Screenshot
1/2
03.05.2018.
u 13:23

Skupina tinejdžera sjedila je na terasi britanskog lanca Costa Coffee, no to se nije svidjelo konobaru koji je taj dan radio

Konobar britanskog popularnog lanca kafića Costa Coffee iznenadio je sve svojim postupkom kada je na skupinu tinejdžera bacio kantu punu vode jer nisu htjeli napustiti terasu.

Snimku okrutnog ponašanja na internetu je objavio otac 15-godišnje djevojke koja je zalivena vodom, Granville Harrison.

On je ispričao kako je njegova kći sjedila s prijateljicama na terasi kada je došao konobar i zamolio grupu mladića koji su sjedili ispred nje da napuste kafić. Iako su već naručili piće, on ih je odbio poslužiti i ponovno im rekao da napuste kafić.

Nakon nekoliko trenutaka konobar je izišao s kantom punom vode, a kako su se mladići brzo razbježali, vodom je zalio 15-godišnju djevojku.

Ona je sve ispričala svome ocu kada je došla kući, a njih dvoje su se potom uputili u isti kafić da saznaju u čemu je bio problem. Konobar se pravdao kako je vodu bacio na pod, no otac je tražio snimku nadzorne kamere te se šokirao onime što je vidio.

– Bio sam užasno ljut. Nisam mogao vjerovati što vidim. Nisam mislio da se takvo što uopće može dogoditi danas. Mislio sam da Costa Coffee ima profesionalnije osoblje – rekao je zgroženi otac.

Nakon što je snimka objavljena, odmah se oglasila i uprava lanca kafića.

– Užasno smo razočarani ponašanjem jednog od naših konobara i ispričavamo se obitelji. Odmah je pokrenuta istraga kako se ustanovilo u čemu je bio problem – rekao je glasnogovornik Costa Coffeeja.

Ključne riječi

Komentara 3

MU
mulag
15:05 03.05.2018.

nema sjedenja đabe

DH
dalibor.hren
08:21 04.05.2018.

Kaj ima petnaestogodišnja djevojčica, bez pratnje roditelja, raditi u kafiću?

DU
Deleted user
18:45 05.05.2018.

Djeca bez pratnje?, roditelj je kriv što se to dogodilo. Moglo je biti da mu je kćer i ozbiljno stradala što onda? Mladići nisu na sreću bili naoružani a ni izbjeglice jer je sve moglo završiti smrću i paljenjem lokala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije