Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreće izrada novog

'Postojeći Obiteljski zakon napisan je teško, nečitko i nerazumljivo, treba donijeti novi'

Bernardica Juretić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.04.2016.
u 20:48

Treba donijeti novi obiteljski zakon jer je postojeći napisan teško, nečitko i nerazumljivo, zaključak je Radne skupine za analizi učinaka Obiteljskog zakona

Komentara 15

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:19 11.04.2016.

Normalno da je teško, nečitko i nerazumljivo kad je od Milanke Opačić,bivše tajnice pok. Jovana Raškovića iz tkz. sao ( jao ) krajine.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:58 11.04.2016.

Najte baš tak...te nerazumljiv, te nejasan, te polupismen...pa ipak ga je pisal velki partijski pravni stručnjak...Milunka >;-))

Avatar godfather
godfather
22:29 11.04.2016.

prestanite nas više qarat s tim izmjenama zakona i dopuna kako kod ko' dođe na vlast....! napravite nešto normalno (samo vi to ne znate) i pustite nas da 'dišemo'.....! tako u svemu....a ne dobivat lovu na guzove...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije