Povratak na članak

Poručio s utakmice: 'Ne' ćirilici u Vukovaru iz Zagore!

I Zagora poručuje ''ne'' ćirilici u Vukovaru, pisalo je na plakatu i na majici kojima je Davor Čop iskazao podršku onima koji se protive postavljanju dvojezičnih natpisa na javnim ustanovama u Vukovaru
Objava 30. listopada 2013. 209 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 1
 • Lorena Raženj:

  Ja mislim da nije uredu što žele staviti dvojezični natpis u Vukovaru. Ne da nije uredu prema stanovnicima koji tamo zive i zivim braniteljima vec i prema onima koji su poginuli za domovinu. Dakle,oni se nisu borili za to da ... prikaži još! u Vukovaru bude čirilica već za svoju domovinu i za to da ih više ništa ne veže sa Srbijom osim naravno,granice. Svjesna sam toga da u Vukovaru ima puno obitelji koji su porijeklom iz Srbije i da oni žele čirilicu,ali nije uredu da nakon tolike štete koju su Srbi učinili u Vukovaru da ima sada tamo uvažavate čirlilicu. Srbija je također prepuna škola u kojoj bi njihova djeca naravno učila čirilicu i samo čirlicu. Jer ako jednom u Hrvatskoj negdje u nekom mjestu bude čirilica,zasigurno će za par godina biti proširena u druge škole u Hrvatskoj. Srbi traže nešto u Hrvatskoj,a što mi Hrvati tražimo u Srbiji???? NIŠTA!

  14:02 15. 11. 2013.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.