Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obavezno pročitajte
Povratak na članak

Porezna uputila važan poziv poreznim obveznicima

Podsjećaju porezne obveznike da ako žele surađivati s poreznim obveznicima iz EU (putničke agencije, platforme za oglašavanje, platforme za pružanje usluga i sl.), dužni su 15 dana prije početka primanja usluge zatražiti PDV identifikacijski broj.

Komentari 3

OV
Ovozemaljski
21:37 13.02.2020.

Zašto bi netko sam sebe drukao? Nije problem ni u plačanju poreza ni u parama,.problem je u birokraciji i na šta se taj novac troši! Znači ima nemali broj ljudi, koji bi htijeli biti obrtnici, privatnici, otvorili bi firmu, napravili bi preradu na OPG-u i tu dolazimo do pazite sad ovo MINIMALNIH tehničkih uvjeta, e sad to je širok pojam, možeš imati najveću volju, kapitala koliko god treba, možeš imati hotel i sa 6 zvjezdica, ali ako nemaš papir koji uvjek fali, nemaš ništa i država ti brani legalni rad i brani ti da uplačuješ porez jer eto ako nemaš atest da su odvodne cijevi vodonepropusne(tko ugrađuje propusne odvodne cijevi) ne možeš dobiti uporabnu i ne možeš ništa raditi, osim u ilegalu i deri dok te ne ulove. Za poslovnu zgradu je potrebno 15 takvih izmišljenih atesta i cijena im se kreće od 500, 600kn do 5800kn po komadu. To dolazi na kraju, prije toga ti iscijede dušu, taman kad sve završiš ostaneš bez snage i volje da se sa ičim više baviš!

VL
PR
propalismoFranjoskroz
07:59 14.02.2020.

Sigurno vam je Mamić već zatražio porezni broj??

VL
IL
ilicak
06:01 14.02.2020.

opet pirez i namet malima a milioneri i multi miliineri , lopovi i pokitičari zar ini nisu obavezni. s kjudi sa zarađenom oemziom vani njima ste ba grbači a u ratne profitere niko ne dura

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.