Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plodonosan sastanak

Pomirili se Kosor i Josipović: Riješili smo sve nesporazume

kosor, josipović (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
21.04.2010.
u 11:51

Tajni sastanak predsjednika i premijerke očito je urodio plodom jer su riješili sve nesporazume.

Nakon nekoliko dana zategnutih odnosa jučerašnji tajni sastanak predsjednika Ive Josipovića i premijerke Jadranke Kosor očito je urodio plodom te su, kako kažu, riješili sve nesporazume koji su narušili njihov odnos.

>>Kava pomirenja Josipovića i Kosor na neutralnom teritoriju

- Predsjednik Josipović i ja ne moramo o svemu imati ista stajališta, ali surađivati moramo i, ono što mislim da je najvažnije, surađivati hoćemo - izjavila je danas premijerka Kosor, a njezinu je izjavu potvrdio i predsjednik.

- Razgovarali smo o puno lijepih stvari i, naravno, o budućoj suradnji, mehanizmima i načinu dogovaranja, usuglašavanja stavova. To je bilo vrlo uspješno, rekao bih - kazao je Josipović sa smiješkom na licu, prenose 24 sata.

Odnos predsjednika i premijerke zahladio je nakon Josipovićeva govora pred parlamentom BiH prošlog tjedna. Premijerka je zamjerila predsjedniku što se o svom govoru nije dogovorio s Vladom.

- Složili smo se da predsjednik Republike Hrvatske i predsjednica Vlade nemaju pravo ne razgovarati, ne komunicirati i ne surađivati - dodala je Kosor.

 

Ključne riječi

Komentara 67

DU
Deleted user
13:24 21.04.2010.

Istomisljenici se uvijek brzo pomire.

OB
-obrisani-
13:28 21.04.2010.

Svi u Sloveniji smo odahnuli sada kada vidimo da se u Hrvatskoj ponovo volite na vrhu vlasti..Stvarno bi bilo čudno da odlazimo i plačamo arbitražu a na drugoj strani posvađani i nejedinstveni Hrvati..

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
12:49 22.04.2010.

Kad vidim ove na slici zazelim se 91.(to je bio raj)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije