Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki međuizbori
Povratak na članak

Polovičan uspjeh Donalda Trumpa – zadržao je Senat, a izgubio Zastupnički dom

Kao mogući protukandidat Trumpu 2020. spominje se Andrew Cuomo , stari i novi guverner države New York, a manjine su obilježile ove izbore

Komentari 3

Avatar nekakav
nekakav
07:05 08.11.2018.

trump je osvojio senat. za razliku od mnogih puno voljenijih predsjednika, on je zadržao jedan dom, drugi su gubili oba na sredini mandata. pelosi umišlja da će trumpa mučiti. prvo će je izvrijeđati, a onda staviti na mjesto koje onn misli da zaslužuje. trump je predsjednik. svi ostali su zastupnici.

VL
MO
morejeslano
08:48 08.11.2018.

Prepisuje iz lažnih izvora "novinarka" Marijana Marinović citiram: "gradnja protuimigrantskog zida na meksičkoj granici (Trumpova najluđa ideja)". To je za svakog koji nije globalist potpuno normalna i realna ideja koja se mora provesti jer bez granica ne postoji država, aa samim tim niti mogućnost provođenja zakona te države.

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
12:20 08.11.2018.

Trump je do sada najgori ratni zločinac i prema svom narodu i prema svijetu kome bi trebalo i suditi... ali eto štiti ga njegov imunitet na treći svijet kojemu je donio samo stradanja. Sve što se toj terorističkoj državi dogodi zasluga je dugogodišnje terorističke politike koju je vodila prema svima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.