Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počela isplata izravnih plaćanja
Povratak na članak

Poljoprivrednicima u prvoj rati 1,5 milijardi kuna potpora

Ministarstvo je najavilo isplatu prve rate u ožujku, a druga rata započet će u travnju.

Komentari 5

Avatar matalan
matalan
08:34 16.02.2019.

taj glavonja je teški rasipnik novaca koji marić odharači od gradske sirotinje.., županija iz koje dolazi leglo je rigidnog kradezea...

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:55 16.02.2019.

Kao što je u tekstu napisano, najveća masa novca ne ide poljoprivrednim proizvođačima. Jer ministarstvo poljoprivrede ne daje potpore za poljoprivrednu proizvodnju. Potpore su u najvećoj masi namijenjene vlasnicima ili uživateljima poljoprivrednog zemljišta na kojem ne moraju proizvoditi baš ništa. To su osobe povezane s državnom i lokalnom vlasti, a veza su upravo novci koji dolaze iz raznih fondova. Sve je jednostavno provjeriti da li su dobitnici najvećih potpora oni koji i obrađuju i proizvode. I koji su rezultati te proizvodnje, ima li viškova, ima li izvoza, ima li posla u Slavoniji, da li je obiteljima dobro, da li su seljaci sretni? Rezultati tih potpora su ogroman pad hrvatske poljoprivredne proizvodnje koji traje desetljeća otkako je partija ratnoprofiterskom politikom podijelila poljoprivredno zemljište onima koji se poljoprivrednom proizvodnjom ne bave. Naravno, dio dobivaju potencijalni glasači povezani s vladajućima. Odgovor slavonskog sela je u masovnom odlasku Hrvata iz Slavonije jer im je dosta gledati i boriti se protiv ovolikih sumnjivih novčanih transakcija desetljećima. Ministarstvo poljoprivrede umjesto da se bavi razvojem i povećanjem poljoprivredne proizvodnje danas je u službi potpora onima koji ne obrađuju polja i ne proizvode a koje u krajnjoj liniji dovode do masovnog iseljavanja Hrvata a bogaćenja ekipe koja se stisnula ne oko povećanja proizvodnje već oko državnih službenika Ministarstva poljoprivrede.

VL
Avatar Kljusar
Kljusar
11:37 16.02.2019.

Gdje je završio nosač lijesa

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
10:48 16.02.2019.

Koliko od toga ide partijskim drugovima kolakusicu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.