Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapljena

Policijski pas Dona u autu detektirao više od kilogram marihuane

Pronađena marihuana i zolje
Foto: PUZ
12.03.2020.
u 13:41

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da paket pripada 36-godišnjem vozaču protiv kojega policijski službenici protiv podnose kaznenu prijavu

U policijskoj akciji u kojoj je korišten službeni policijski pas nedaleko od Slavonskog Broda zaplijenjeno je više od kilograma marihuane.

Kako se navodi u izvješću PU brodsko-posavske, u utorak, 10. ožujka oko 19.40 sati kod Gornje Vrbe službenici kriminalističke policije zaustavili su i kontrolirali osobni automobil hrvatskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji hrvatski državljanin, dok se u svojstvu suvozača nalazio 44-godišnjak, također državljanin RH.

Prilikom pregleda vozila korišten je službeni policijski pas Dona koji je detektirao drogu unutar osobnog automobila. Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu izvršena je pretraga automobila kojom je pronađen PVC paket s 1072,25 grama marihuane.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da paket pripada 36-godišnjem vozaču protiv kojega policijski službenici protiv podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Ključne riječi

Komentara 2

AL
Alfie
16:17 12.03.2020.

E jeste stvarno spušili, sva "trava" će završiti u spalionici "Našicecementa"

BP
boris.poljak.39
14:40 12.03.2020.

Dona je valjda kuja ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije