Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Policiji slala podnesak u kojem prijeti sinu, a zaprijetila i socijalnim radnicama

Žena je suradnice centra za socijalnu skrb smatrala odgovornim za ovisnost i poremećaj u ponašanju koje ima njezin sin nakon čega im je uputila ozbiljne prijetnje
23. veljače 2021. u 07:40 1 komentara 316 prikaza

Zbog više prijetnji optužena je 49-godišnjakinja, a optužnicu je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je. Optužena je da je 16. srpnja 2020.u jednom gradu na području Splitsko-dalmatinske županije,  e-mailom policija poslala policiji podnesak u kojem izražava nezadovoljstvo radom institucija Republike Hrvatske koje smatra odgovornim za problematično ponašanje svog sina. U tom podnesku je, kaže se u optužnici, uputila ozbiljnu prijetnju sinu ako podnesak ne urodi plodom.

ZAVRŠIO U PRITVORU Vikao na sudu, udario pravosudnog policajaca i prijetio mu da će ga ubiti

Osim toga, tereti ju se i da je 28. listopada 2020. u jednom gradu na području Splitsko-dalmatinske županije, nezadovoljna radom stručnih suradnika jednog centra za socijalnu skrb u predmetima te ustanove, a koji se odnose na razvod s bivšim suprugom i skrbništvom nad tada maloljetnom djecom; telefonom nazvala samostalni sektor za nadzor i predstavke jednog ministarstva.

Višoj stručnoj suradnici i voditeljici službe iznijela primjedbe na rad stručnih suradnica centra za socijalnu skrb. Smatrala ih je odgovornim za ovisnost i poremećaj u ponašanju  koje ima njezin sin nakon čega im je uputila ozbiljne prijetnje.

BILI ZAJEDNO NA VEČERI
Liječnik koji je pokušao oživiti Bandića: Samo se srušio, bio je to masivni infarkt
PET FAZA SNA
Jeste li se ikad zapitali zašto spavate više od osam sati, a nenaspavani ste?
  • vidum:

    Sve jasno da jasnije ne može. Nevjerojatno kakvim se osobama dodjeljuje skrbništvo nad djecom, samo zato što su podobnog spola.