Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve zbog suspenzije

Policijac u Puli želio pregaziti direktora zatvora

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
03.05.2018.
u 19:21

Ukoliko bude osuđen mogao bi dobiti kasnu između šest mjeseci i pet godina

Bijesni pravosudni policajac Sanjin Jurešić (30) sjeo je za volan auta i čekao upravitelja pulskog zatvora Gorana Terkovića da izađe s posla. Kad ga je ugledao, stisnuo je gas i zaletio se prema njemu, piše 24sata

Jurešić je inače suspendiran do prije, a prvog čovjeka pulskog zatvora pokušao je pregaziti prošlog ponedjeljaka. Terković je skočio u lijevo kako bi izbjegao automobil, a Jurešić je stao pored njega vozeći Peugeot 206, podrugljivo se nasmijao, pokazao mu srednji prst desne ruke i pobjegao.

Terković je prijavio Jurešića koji je uhićen tu večer, a pulsko Općinsko državno odvjetništvo zabranilo mu je približavanje Terkoviću na udaljenost manju od stotinu metara te bilo kakav kontakt. Ukoliko bude osuđen mogao bi dobiti kasnu između šest mjeseci i pet godina

Prijavljeni Jurešić jedan je od petorice pravosudnih policajaca pulskog zatvora koji su osumnjičeni za propuste u obavljanju službe i prouzročenu smrt iz nehaja zatvorenika Bojana Bešića koji je sredinom studenog 2015. poginuo u požaru zatvorske ćelije. On je zbog nepažnje pravosudnih policajaca prilikom pregleda, u specijalnu izolacijsku ćeliju uspio prošvercati upaljač kojim je zapalio izolacijsku oblogu što je ubrzo dovelo do tragedije. Zbog smrti njegova obitelj od države potražuje nešto manje od 1,2 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Thc
Thc
20:03 03.05.2018.

Tko je u pravu?

Avatar sindarela
sindarela
21:01 03.05.2018.

I onda ovakvima dajte elektrošokere bit će mrtvih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije