Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIMINALNI DOSJE

Policija u Posušju uhitila Milu 'Mesara' s Interpolove tjeralice

Policija u Kninu
Foto: Hrvoje JelavićPIXSELL
13.09.2017.
u 13:10

Mediji su u više navrata pisali o podugačkom kriminalnom dosjeu Mile Mesara, kako je prozvan Utrobičić

Pripadnici Policijske uprave u Posušju uhitili su u utorak Milivoja Utrobičića zvanog Mesar iz Makarske na temelju tjeralice koju je za njim raspisao ured Interpola u Hrvatskoj.

Milivoj Utrobičić (44) uhićen je jučer u prijepodnevnim satima jer za njim tragaju vlasti Hrvatske, objasnili su iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke. Dodali su kako je ovaj Makaranin u srijedu ujutro predan u nadležnost Suda Bosne i Hercegovine koji će odlučiti o njegovu izručenju Hrvatskoj.

Mediji su u više navrata pisali o podugačkom kriminalnom dosjeu Mile Mesara, kako je prozvan Utrobičić, od držanja u ropskom položaju jednoga radnika iz BiH do sudjelovanja u trgovini drogom, krijumčarenju mesa, automobila i drugih predmeta.
Na Općinskom sudu u Splitu protiv njega se vodi više kaznenih postupaka, a u dva su donesene nepravomoćne presude kojima je osuđen na zatvorske kazne.

Komentara 11

AA
aabbcc
14:26 13.09.2017.

..držanja u ropskom položaju jednoga radnika___Sica se hapsi a oni drugi kao hrane po 100-ne robova i nista.

ZA
zagabria1
14:04 13.09.2017.

Ma nije moguće da se sakrio u Hercegovini. Kud baš tamo gdje vladaju red i zakon kao u Švicarskoj

SA
savjest1234
14:15 13.09.2017.

Milivoj čisto hrvatsko ime ?????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije