Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA PEŠČENICI

Policija uhitila muškarca zbog pucnjave u kojoj su ranjene dvije osobe

Dvije osobe ranjene u pucnjavi u Zagrebu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
16.01.2021.
u 19:21

Policija javlja kako će muškarac nakon provedenog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku.

Zagrebačka policija uhitila je muškarca (31) vezano uz pucnjavu koja se dogodila jučer oko 4 sata ujutro na Peščenici u Lovinčićevoj ulici.

Policija javlja kako će muškarac nakon provedenog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku

Policija je jučer u priopćenju navela kako je došlo do pokušaja ubojstva te da su ozlijeđeni izvan životne opasnosti.

- Za vrijeme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u njihov se automobil zaletio osobni automobil iste marke talijanskih registracijskih oznaka. Iz tog vozila izlaze dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobljavaju s njima te pješice odmah potom odlaze s mjesta događaja dok vozilo ostavljaju na tom mjestu. Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih. U ovom trenutku liječnička pomoć ozlijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život - javili su jučer u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 15

LU
Ludwik
19:28 16.01.2021.

Napišite nacuonalnost uhićenog muškarca, kao što ste jučer jasno naznačili da je ona Australka hrvatskih korijena, za vas Hrvatica... Zašto imate dvostruka mjerila? Kad Hrvat nešto napravi onda zvonite na sva zvona...

TO
Tomec
19:25 16.01.2021.

Ime? Prezime?

DI
Dino123
19:34 16.01.2021.

Ciganimigani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije