Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Policija u Slavoniji pronašla napadača koji je Zadraninu probio lubanju nožem

Dnevnik Nove TV screenshot
25.11.2021.
u 16:46

Otac ozlijeđenog mladića prozvao je policiju zbog činjenice da događaj nije objavila

Policija je pronašla mladića koji je prije gotovo dva tjedna pokušao ubiti mladića ispred medicinske škole u Zadru ubodem nožem u glavu. Zadraninu je zbog toga uklonjen dio lubanje, a liječnici su istakli da bi da je samo milimetar oštrica ušla dublje mladić izgubio život. Rekao je to otac ozlijeđenog mladića koji je prozvao policiju zbog činjenice da događaj nije objavila i stoga je sam na oglasnog ploči ispisao potjernicu s naslovom "Traži se", te ispisao opis napadača i događaja te istodobno i dao opis mladića. 

- Policijski službenici kriminalističke policije, Službe kriminalističke policije i Druge policijske postaje Zadar, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju. 

Sumnjiči ga se da je 13. studenog 2021. godine oko 02.30 sati u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, prilikom verbalnog sukoba i fizičkog naguravanja između više mlađih osoba, iz džepa odjevnog predmeta izvadio nož kojim je oštećenom 21- godišnjaku zadao ubodnu ranu u predjelu glave, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Tom prilikom 21-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede.

U sklopu provođenja izvida i prikupljanja svih relevantnih činjenica i saznanja o događaju, osumnjičeni je uhićen tijekom jučerašnjeg dana na području brodsko-posavske županije te priveden u prostorije policije. Tom prilikom od njega je oduzet preklopni nož. Zbog kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava, te će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja - istakli su iz zadarske policije.

Do sukoba je navodno došlo zbog glazbe koju je puštala druga skupina mladića. 

 

Ključne riječi

Komentara 14

PO
poluprovokator
17:33 25.11.2021.

Kod nas kulturološki nikad nije postojala tradicija "čakijanja". Žalosno je da je nestao "fer- plej" i ne postoje nepisana pravila "ulice" i kodeksi koji se poštuju. Empatija nula.

GE
generacija57
17:11 25.11.2021.

Koliko kila krumpira bude trebao oguliti?

NE
nešperlin
17:59 25.11.2021.

Ne razumijem ovu mladost,u izlazak s nožem??? Pa ponesi usnu harmoniku...djecadanaspreviše igraju igrice u kojima je previše nasilja i žive u nekom nestvarnom svijetu,e to je bolest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije