Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO OZLIJEĐENA

Policija traga za odbjeglim vozačem, udario pješakinju na zebri

Policija
Foto: Goran Stanzi/Pixsell/Ilustracija
05.03.2020.
u 08:50

Policija je pozvala građane ukoliko imaju informacije o navedenoj prometnoj nesreći da se jave u najbližu policijsku postaju ili telefonskim putem na broj 192

Jučer oko 18.45 sati u Pakracu na Trgu pape Ivana Pavla II nepoznati je vozač udario 62-godišnju pješakinju na pješačkom prijelazu.

U prometnoj nesreći pješakinja je teško ozlijeđena dok je nepoznati vozač  napustio mjesto događaja, a da nije pružio pomoć ozlijeđenoj osobi, niti sačekao dolazak policijskih službenika, izvijestila je PU požeško-slavonska. Dodaju da se vozač nije približavao pješačkom prijelazu sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake koji su već stupili na pješački prijelaz.

Nepoznatom počinitelju slijedi kaznena prijava zbog kaznenih djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“.

Policija je pozvala građane ukoliko imaju informacije o navedenoj prometnoj nesreći da se jave u najbližu policijsku postaju ili telefonskim putem na broj 192.

 

VIDEO Kod Omiša za dlaku izbjegnuta tragedija: Stijena se strovalila i poklopila auto

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije