Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESTIJALNO

Policija traga za (ne)čovjekom koji je ubio dva konja, te ozlijedio još tri konja, dvije krave i tele

Ilustracija
Foto: Getty Images
28.10.2019.
u 16:07

I dok lički policajci još tragaju za počiniteljem, njihove kolege iz Umaga uhitili su  63-godišnjaka  kojeg sumnjiče za ubijanje ili mučenje životinja.

Lička policija traga za još uvijek nepozantim počiniteljem, koji je iz za sada nepozantih razloga ozlijedio više životinja. Kako je priopćila PU ličko-senjska, nepoznati počinitelj sumnjiči se da je od 25. listopada do 26. listopada u Doljanima, nepoznatim predmetom ozlijedio domaće životinje.

Životinje su vlasništvo 30-godišnjaka iz Otočca, a od zadobivenih ozljeda uginula su dva konja, dok su tri konja, dvije krave i jedno tele ozlijeđeni. Policija je priopćila i da su za sada nepoznatog počinitelja prijavili zbog mučenja životinja.

I dok lički policajci još tragaju za počiniteljem, njihove kolege iz Umaga uhitili su  63-godišnjaka  kojeg sumnjiče za ubijanje ili mučenje životinja. Sumnjniči ga se da je 26. listopada oko 8 sati, u naselju Donji Katunari kod Brtonigle, izašao iz vozila nakon čega je nepoznatim oružjem usmrtio mačka u vlasništvu 69-godišnjakinje. Lešinu životinje potom je sakrio na nepoznato mjesto. Motivi ovih bestijalnih napada na životinje za sada nisu poznati. 

Komentara 4

NL
ne____lupetaj
07:59 29.10.2019.

Talibani u prolasku, kad voljem, voljem, kad ne voljem, koljem.

ZO
Zooltan
22:10 28.10.2019.

Konje treba proglasiti službenim osobama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije