Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u središtu Zagreba

Policija traga za muškarcem koji je u zgradi izbo 41-godišnjaka

stubište
Foto: Marko Prpić/Pixsell
11.08.2019.
u 18:07

Napad se dogodio na području centra u stubištu stambene zgrade gdje je 44-godišnjak oštrim predmetom napao tri godine mlađeg muškarca

Zagrebačka policija izvijestila je da je u subotu navečer u jednoj zgradi u središtu grada teško ozlijeđen 41-godišnji muškarac nakon napada oštrim predmetom.

Naime, dogodilo se to na području centra u stubištu stambene zgrade kada je 44-godišnjak oštrim predmetom napao tri godine mlađeg muškarca.

Liječnička pomoć pružena mu je u KB Sestre milosrdnice. Dok se za 44-godišnjakom intenzivno traga i nastavlja kriminalističko istraživanje – izvijestila je PU zagrebačka.

Komentara 9

CR
CrniGaro
18:37 11.08.2019.

Ovo je previše zločinci su se ohrabrili ,što ako neko političara udari sa korom od banane

OB
ObrenM
18:34 11.08.2019.

Zagreb i Hrvatska su najsigurnije destinacije svijeta.Objaviii Bozinovic i njegov sef.

GR
gragakarlovac
20:37 11.08.2019.

Zagreb je siguran grad...buhahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije