Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Samoboru

Policija objavila detalje nesreće: Vozačica (73) udarila djecu na zebri, dječak (6) preminuo u bolnici

Nesreća u Samoboru
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
19.11.2017.
u 09:58

Žena je vozila prebrzo i nije se uspjela na vrijeme zaustaviti, te je oborila dječake, a mlađi je zadobio ozljede opasne po život

Neprilagođena brzina uzrok je tragične nesreće koja se u subotu oko 18 sati dogodila na Trgu kralja Tomislava u Samoboru, priopćila je zagrebačka policija.

U nesreći je poginuo dječak (6), dok je njegov brat (9) lakše ozlijeđen. Kako je utvrđeno očevidom, dječaci su u pratnji majke (45), prelazili cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza. Već su bili na pješačkom prijelazu kada je na njih Smartom zagrebačkih oznaka naletjela vozačica (73).

Nesreća u Samoboru
1/16

Vozila je prebrzo i nije se uspjela na vrijeme zaustaviti, te je oborila dječake, a mlađi je zadobio ozljede opasne po život. Prevezen je u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu, gdje je na žalost, ubrzo preminuo. U bolnicu je prevezen i njegov brat, a ustanovljeno je da je lakše ozlijeđen.

Policija je na mjestu događaja alkotestirala 73-godišnju vozačicu, a ustanovljeno je da nije bila alkoholizirana. Promet je zbog očevida bio obustavljen do 22.20., a uz policiju nazočila mu je i zamjenica općinske državne odvjetnice iz Novog Zagreba. Vremešnoj vozačici vjerojatno slijedi prijava zbog nesreće sa smrtnom posljedicom.

Komentara 78

Avatar Niškorist
Niškorist
10:20 19.11.2017.

Tragedija za sve

SA
sasavt
11:23 19.11.2017.

kriva je da ne moze bit krivija, ali da je mama pogledala lijevo pa desno pa opet lijevo te se uvjerila da nikakva budaletina ne dolijeće neprimjerenom brzinom prema njima danas bi dijete bilo živo.

DO
domxerex
11:33 19.11.2017.

Em ne vidi, em nema reflekse, i onda još ide voziti prebrzo. I onda se neki bune na penziće koji se vuku kao puževi. Pustite ljude jer voze prilagođeno svojim mogućnostima. I strpite se jer niste sami na cesti. Češće ovakve tragedije izazivaju mladi "vrli i spodobni" vozači sa prebrzom vožnjom i gomilom nestrpljenja. Meni je nedavno isrtrčao pješak (neuništvi mladac od 20-tak godina) iz mraka sa parkirališta između dva automobila. Srećom promašio sam ga i završio na tramvajskoj pruzi. Moram reći da mi nije baš svejedno lupiti čovjeka, radije ću oštetiti auto. Sretno svima u prometu, trebati će im!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije